search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:12
MENU CLOSE

Star: «Στα σύνορα» Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας

11.08.2023 17:35
synora star

Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας ξαναβρίσκονται μαζί, τηλεοπτικώς, έπειτα από την επιτυχία «Εγκλήματα» στη νέα ηθογραφική κωμωδία «Στα σύνορα» του Star η οποία παραλαμβάνει σκυτάλη από την επιτυχημένη «IQ 160».

Η νέα πρόταση του σταθμού της Κάτω Κηφισιάς βασισμένη στην κροατική κωμική αστυνομική περιπέτεια «Na granici» («On the boarder») του 2018, έχει επίκεντρο της πλοκής ένα χωριό, στα σύνορα, στο οποίο μία αξιαγάπητη γιαγιά, με πολύστροφο μυαλό, με ανήσυχη φύση και ροπή στην παρανομία, ζει με την οικογένειά της.

Η μεγάλη εγγονή της, επιστρέφει από τις σπουδές της, για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση. Καθ’ οδόν, γνωρίζει έναν γοητευτικό αστυνομικό, ο οποίος μόλις έχει πάρει μετάθεση στο χωριό. Μια σπίθα «πετάγεται» ανάμεσα τους. Και από αυτό το σημείο αρχίζουν τα θέματα. Και διότι το χωριό έχει μάλλον αντισυμβατικούς κατοίκους. Η ανεμελιά που νοηματοδοτεί η επιστροφή στο χωριό, στη φύση, πάει «περίπατο» για τη νέα γυναίκα όταν μαθαίνει ότι η οικογενειακή επιχείρηση την οποία «τρέχει» η γιαγιά της- με ερμηνεία που θα συζητηθεί από την Υρώ Μανέ- είναι λίγο έξω… από το πλαίσιο του νόμου.

Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνει λόγω του γοητευτικού αστυνομικού, ο οποίος είναι αποφασισμένος να φανεί αντάξιος του καθήκοντος που ανέλαβε και να διεκδικήσει το κορίτσι.

Σε κεντρικούς ρόλους θα δούμε, εκτός από τους Μανέ- Κόκλα, και τους Νίκο Πουρσανίδη, Λίλα Μπακλέση, Σπύρο Πούλη, Κώστα Αποστολάκη, Γιάννη Μποσταντζόγλου, Ρένο Ρώτα, Βαλέρια Κουρούπη κ.ά.. Η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Θωμόπουλου και η διασκευή σεναρίου του Γιάννη Διακάκη.

Διαβάστε επίσης:

Ανανέωσαν την αποκλειστική συνεργασία τους ΑΝΤ1 και Κωνσταντίνος Φίλης

«Το ναυάγιο»: Εντυπωσιακές σκηνές από τα γυρίσματα της σειράς του Mega

Τηλεθέαση: Πρώτο το Mega στην «κούρσα» της Πέμπτης – Σε ανοδική τροχιά το Open

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:08