search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:50
MENU CLOSE

Απίστευτο γεγονός στο Ναύπλιο: Ο δήμαρχος πετούσε περιττώματα στο σπίτι συνυποψηφίου του

12.08.2023 15:06
BOURTZI

Περιττώματα ζώων έξω από την οικία του συνυποψηφίου του Δημήτρη Ορφανού πετούσε ο νυν δήμαρχος Ναυπλιέων και υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Δημήτρης Κωστούρος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ορφανός ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του κ. Κωτσούρου, προσκομίζοντας σχετικό βιντεοληπτικό υλικό. Ο δήμαρχος Ναυπλιέων παραδέχτηκε τις πράξεις του και προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook, κάνοντας λόγο για «λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα».

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κωστούρος αναφέρει:

«Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.

Δεν απάντησα, δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού.

Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!».

Διαβάστε επίσης:

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Πυροβολισμοί τα ξημερώματα έξω από κλαμπ – Δύο συλλήψεις

Αττικό Νοσοκομείο: Ασθενής αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο

Ηράκλειο: Σύλληψη ενός 70χρονου για πρόκληση εμπρησμού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04