search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:19
MENU CLOSE

Πλατεία Αττικής: Δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών» ο άντρας που βρέθηκε νεκρός μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

13.08.2023 12:20
xrysoulakis1

Νεκρός μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής ανασύρθηκε ο δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών» Αντώνης Χρυσουλάκης.

Όπως αναφέρουν πηγές από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, η φωτιά  προκλήθηκε από μαγειρικό σκεύος και εικάζεται ότι ο 37χρονος δημοσιογράφος είτε αποκοιμήθηκε είτε έχασε για κάποιον λόγο τις αισθήσεις του.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, γύρω στις 8.00 το πρωί, το κέντρο επιχειρήσεων δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει από μόνη της, ενώ ήταν ήδη στο διαμέρισμα οι γονείς του δημοσιογράφου οι οποίοι ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σε σχετική ανακοίνωση της εφημερίδας αναφέρεται:

«Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας για δολοφονία Κατσούρη: «Υπάρχει βίντεο από τη στιγμή του μαχαιρώματος» (Video)

Πατέρας Κροάτη χούλιγκαν: «Τους φέρεται καλά η αστυνομία, δεν έχουν κανένα πρόβλημα»

Κρήτη: Σεισμός 4,9 Ρίχτερ ταρακούνησε τα Χανιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:15