search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:17
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Στον «πόλεμο» της τηλεθέασης τα πρωινάδικα της ΕΡΤ1

14.08.2023 10:24
ert

Η ανατοποθέτηση της ΕΡΤ στον ανταγωνισμό με ίσους όρους η οποία άρχισε από πέρσι, κυρίως μέσω της μυθοπλασίας στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, ολοκληρώνεται την σεζόν 2023-2024.

Τα πρωινάδικα της ΕΡΤ1, σηκώνει το βάρος της ανανέωσης στην κρατική τηλεόραση, θα μεταδίδονται από το Σεπτέμβριο στην ώρα για την οποία είχαν προγραμματιστεί από πέρσι αλλά δεν εφαρμόστηκε. Στις 10.00. Που σημαίνει ότι η εκπομπή των Φώτη ΣεργουλόπουλουΤζένης Μελιτά «χάνει» το «…τη μεσημβρίαν» και θα έχει τον αρχικό τίτλο της, «Πρωίαν σε είδον».

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου. Βγήκε στον αέρα και το σχετικό τρέιλερ το οποίο εμπνέεται από το Μουντομπάσκετ καθώς τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης θα καλύψει η ΕΡΤ.

«Και πότε αρχίζει το τιμημένο;» αναρωτιέται, εν συνεχεία, η Τζένη Μελιτά με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να της απαντά πως «έτσι που ζεστάθηκα, δεν μπορώ να περιμένω».

Αλλάζει τίτλο -κατά το ήμισυ- επίσης και η ψυχαγωγικο ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου που παρουσιάζουν οι Δημήτρης ΓιαγτζόγλουΖωή Κρονάκη , καθώς από το Σεπτέμβριο θα αρχίζει κι εκείνη στις 10.00. Ο τίτλος διαμορφώνεται σε «Δύο στις 10» (από «Δύο στη μία» που ονομαζόταν). Στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου για την «επόμενη ημέρα» στην ΕΡΤ θα αμβλυθούν τα ενημερωτικά χαρακτηριστικά της ΕΡΤ1 και ταυτόχρονα θα τονιστούν τα ψυχαγωγικά.

Διαβάστε επίσης:

Νέες επενδύσεις για την ανάπτυξη του ψηφιακού ραδιοφώνου στην Ευρώπη – Στο «τρένο» και η Ελλάδα

Star: «Στα σύνορα» Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας

Ανανέωσαν την αποκλειστική συνεργασία τους ΑΝΤ1 και Κωνσταντίνος Φίλης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:17