search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:27
MENU CLOSE

Θανάσης Βέγγος και «Το σόι σου» στην κορυφή της τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου

14.08.2023 20:06
tiletheasi

Η κωμωδία «Μη τον είδατε τον Παναή» του 1962, σε σενάριο Ναπολέοντα Ελευθερίου, σκηνοθεσία Ορέστη Λάσκου με τον ανεπανάληπτο Θανάση Βέγγο ήταν το πρόγραμμα το οποίο κατάφερε την υψηλότερη τηλεθέαση του Σαββάτου με τον δείκτη της Nielsen να φθάνει στο 3,6%.

Σχεδόν ίδια τηλεθέαση είχε το κυριακάτικο επεισόδιο της σειράς (σε επανάληψη) «Το σόι σου», πρώτη επιλογή των τηλεθεατών.

Το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική του Alpha, το οποίο μεταδόθηκε στο ενδιάμεσο επεισοδίων των εκπομπών «Το σόι σου» και «Οικογενειακές ιστορίες» πλασαρίστηκε στην δεύτερη θέση και το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι ήταν τρίτη επιλογή της ημέρας.

Και την Κυριακή ο δείκτης τηλεθέασης κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα και όπως και το Σάββατο, με βάση τα δεδομένα της Nielsen, μπροστά στις τηλεοράσεις ήταν κατά μέσο όρο  320.000 τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

Mega: «Πιασάρικος» ο τίτλος της εκπομπής του Κώστα Τσουρού

Την υψηλότερη τηλεθέαση είχε το «Παρά πέντε» την Παρασκευή

Χόλιγουντ: «Στριμωξίδι» τελετών απονομής βραβείων λόγω της απεργίας σεναριογράφων και ηθοποιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:26