search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:42
MENU CLOSE

Δουδωνής: Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ για αποκλεισμό στην υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τον δήμο Αθηναίων

16.08.2023 12:16
DOUDWNHS
Eurokinissi

O βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής, σε δήλωσή του, τόνισε πως το κόμμα αναλαμβάνει νομοθετική πρωτοβουλία για να αποκλειστεί η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Όπως τόνισε σε νέα του παρέμβαση, το ΠΑΣΟΚ «απαιτεί και θα επιδιώξει άμεσα τη λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, που θα αποκλείει από τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης συνδυασμούς των οποίων η ηγεσία ασκείται από πρόσωπα, που έχουν καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είναι αδιανόητο ότι η κυβερνητική πλειοψηφία παρακολουθεί αμέτοχη καταδικασμένους για εγκληματική οργάνωση να συνιστούν συνδυασμό δημοτικών εκλογών και ο επικεφαλής τους να κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο της Αθήνας, διατυμπανίζοντάς το μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φαίνεται πως η αδικαιολόγητη καθυστέρησή της κυβέρνησης στην απαγόρευση συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές πολιτικού κόμματος που υποκρύπτει εγκληματική οργάνωση επί τρία χρόνια και παρά τις πρωτοβουλίες της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, δεν της έγινε μάθημα.

Το πολιτικό σύστημα της χώρας δε μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες έρμαιο στα χέρια καταδικασμένων εγκληματιών.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε με συνέπεια, άτεγκτα στην πρώτη γραμμή του αγώνα απέναντι στους νεοναζί εγκληματίες απαιτεί και θα επιδιώξει άμεσα τη λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, που θα αποκλείει από τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης συνδυασμούς των οποίων η ηγεσία ασκείται από πρόσωπα, που έχουν καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση.»

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ξαναπαίρνει μπρος η κούρσα της διαδοχής μετά τις διακοπές – Το όραμα των υποψηφίων

Σε εξέλιξη η σύσκεψη Μητσοτάκη με πρόεδρο UEFA, Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και εκπρόσωπο Σαββίδη (video)

Νέα Φιλαδέλφεια: Κρίσιμες συναντήσεις Μητσοτάκη με Τσέφεριν και «big4»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:42