search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 04:49
MENU CLOSE

Ευρωπαϊκά κύπελλα: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης στη μάχη της πρόκρισης – Oι ρεβάνς και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

17.08.2023 11:03
olympiakos_paok_aris_new

Με ισχυρές πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ρίχνονται απόψε στη μάχη των ρεβάνς τρεις ελληνικές ομάδες.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης καλούνται να υπερασπιστούν και να αξιοποιήσουν το προβάδισμα που απέκτησαν την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στις αντιπάλους τους και να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι τους.

Ο Ολυμπιακός παίζει στο Βέλγιο κόντρα στην Γκενκ (στις 21:00) για τα προκριματικά του Europa League και δεν έχει παρά να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του και τη νίκη που πέτυχε στον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη με 1-0.

Οι Ερυθρόλευκοι χτίζουν από την αρχή την ομάδα και κάθε μέρα ενισχύονται, αλλά και βελτιώνουν στη συνοχή τους. Ελπίζουν δε ότι θα είναι απολύτως έτοιμοι και σήμερα για να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που έχει ήδη δώσει έξι επίσημα ματς, αλλά δεν διαθέτει την εμπειρία του Ολυμπιακού από υψηλές διοργανώσεις, κάτι που της κόστισε και τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Champions League στην προηγούμενη φάση.

Αναμένεται αμφίρροπη αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό να έχει την ευχέρεια του ενός γκολ διαφορά.

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στους Κροάτες της Χάιντουκ

Η κόντρα Ελλάδας – Κροατίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυτό το καλοκαίρι είναι σε δύο… ταμπλό.

Πέρα από την ΑΕΚ που βρήκε αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, είναι και ο ΠΑΟΚ που είναι απέναντι στην Χάιντουκ για το Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται την ομάδα από το Σπλιτ στις 20:30 στην Τούμπα και θέλει να αξιοποιήσει το ελαφρύ προβάδισμα που πήρε πριν μία εβδομάδα, όταν απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία.

Οι δύο ομάδες έδειξαν πάντως ισοδύναμες και η πρόκριση φαίνεται ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνει νέο ξεκίνημα φέτος με πολλές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά διαθέτει ενθουσιασμό και ταλέντο, ενώ η Χάιντουκ είναι σε αυτή τη φάση πιο έτοιμη, καθώς έδωσε ήδη πέντε επίσημα παιχνιδία.

Για το μεγάλο βήμα ο Άρης με την Ντιναμό Κιέβου

Για το Europa Conference League παίζει και ο Άρης, (στις 20:00) κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου στην ουδέτερη έδρα του Βουκουρεστίου (Giulesti Arena).

Οι Κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης νίκησαν στον πρώτο αγώνα με 1-0 και έδειξαν σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με την πάλαι ποτέ ισχυρή ουκρανική ομάδα, να εμφανίζεται ευάλωτη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στερείται δυναμικότητας. Τουναντίον είναι ο Άρης που πρέπει να δείξει σταθερότητα στην απόδοσή του, ώστε να κεφαλαιοποιήσει την επιτυχία του πρώτου αγώνα.

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Ντιναμό Κιέβου – Άρης

20:00  –  NOVASPORTS 2

Europa Conference League

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ

20:30 – Novasports Prime

Europa Conference League

Γκενκ – Ολυμπιακός

21:00 – COSMOTE Sport 1

Europa League

Διαβάστε επίσης:

Πεπ Γκουαρντιόλα για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή: «Φταίει η κοινωνία, δεν είναι πρόβλημα του ποδοσφαίρου» (Video)

Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του στη Stoiximan Super League

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Παπανικολάου – Οι ευχές του Ολυμπιακού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24