search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 03:16
MENU CLOSE

Νέα Φιλαδέλφεια: Στειλιάρι και ρόπαλα του μπέιζμπολ βρέθηκαν στο σπίτι του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη

19.08.2023 00:52
filadelfeia-new

Μεταλλικά μπαστούνια του baseball, ξύλινο στειλιάρι και κράνη βρέθηκαν στο σπίτι του 43χρονου έλληνα χούλιγκαν, που συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (18/8) βάσει εντάλματος σύλληψης, καθώς ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους εμπλεκόμενους στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ο 43χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 43χρονος κατηγορείται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, διακεκριμένη περίπτωση προμήθειας και κατοχής μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία κατά άλλων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, τελεσμένη και σε απόπειρα, διατάραξη κοινής ειρήνης, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση, για οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη κατοχή και χρήση φωτοβολίδων, καθώς και για εμπρησμό από πρόθεση από τον οποίο μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ξένα πράγματα από κοινού, φερόμενες ως τελεσθείσες υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι στην περιοχή του Γκύζη, σε αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσικλέτα του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-κεντρική μονάδα υπολογιστή, με το καλώδιο παροχής ρεύματος και εικόνας,

-2 μεταλλικά μπαστούνια baseball

-2 κράνη, χρώματος μαύρο,

-συσκευή κινητού τηλεφώνου,

-ξύλινο στειλιάρι και

-κράνος, χρώματος μαύρο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Συνελήφθη 48χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 23χρονης

Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό: Φορτηγό προσέκρουσε στις μπάρες και κατέληξε στον παράδρομο

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Ζάκυνθο: Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο – Σε ετοιμότητα το Λιμενικό (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16