search
ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 04:31
MENU CLOSE

ΕΛΑΣ: Σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός που συνελήφθη για δωροληψία στη Ζάκυνθο

23.08.2023 22:40
ASTYNOMIA

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που συνελήφθη στη Ζάκυνθο για δωροληψία, ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ.

Συγκεκριμένα, ο αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη στη Ζάκυνθο την περασμένη Δευτέρα (21/8) κατηγορούμενος για δωροληψία, κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, διατάχθηκε σε βάρος του αξιωματικού η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ).

Διαβάστε επίσης:

Πάνω από 617.000 στρέμματα κατέκαψε η φωτιά στον Έβρο και πάνω από 50.000 στη Φυλή Αττικής

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Πάρνηθα – Σε ύφεση η φωτιά – Δεν έπληξε τον πυρήνα του εθνικού δρυμού

Φωτιά στη Βοιωτία: Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση των οικισμών Ζάλτσα και Στείρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 03:26