search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:39
MENU CLOSE

Ένα περιστατικό στα χρόνια …των δικαιωμάτων! (videos)

23.08.2023 09:56
toyrkos

Ένας αλλοδαπός (Τούρκος πολίτης στη περίπτωσή μας) περνά τα διόδια του Λαγκαδά με 190 χιλιόμετρα, πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και στο τροχαίο καταφθάνει άμεσα προς βοήθειά του η Πυροσβεστική πρώτα, προκειμένου να τον απεγκλωβίσει. Στο μεταξύ, ο αλλοδαπός σηκώνεται παίρνει κατά πως φαίνεται ένα χαλάκι από το στραπατσαρισμένο του όχημα, το στρώνει στο οδόστρωμα και προσεύχεται γονυπετής.

Οι πυροσβέστες ασχολούνται με το ατύχημα ενώ δυο από αυτούς σε εμφανή διακριτική απόσταση στέκονται και δεν τον ενοχλούν καθώς …προσεύχεται. Ωστόσο, ξαφνικά ο πιστός μουσουλμάνος πετάγεται όρθιος και αρχίζει να γρονθοκοπεί τους πυροσβέστες.

Όπως είναι φυσικό, συλλαμβάνεται και οδηγείται στον εισαγγελέα. Εκεί ο νεαρός μουσουλμάνος κρίνεται ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη κατά συρροή και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Στη συνέχεια, το δικαστήριο του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 3 ετών δίχως αναστολή.

Εδώ αρχίζουν τώρα τα περίεργα της δικαιοσύνης. Το δικαστήριο αποφάσισε η ποινή του να μην ανασταλεί, ωστόσο η έφεση που άσκησε έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη σε δεύτερο βαθμό! Στην απολογία του ο Τούρκος υποστήριξε θρασύτατα (και ενώ η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας), ότι οι πυροσβέστες του επιτέθηκαν. Ωστόσο, το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι δήλωσε πως επιτέθηκε στους πυροσβέστες γιατί πάτησαν το «χαλάκι» της προσευχής επιδεικνύοντας ασέβεια. Εδώ κρύβεται όλη η ουσία!

Ένας ξένος υπήκοος προβαίνει σε σωρεία σοβαρών αδικημάτων σε μια χώρα και θεωρεί ως αυτονόητο ότι οι αρχές της οφείλουν να γνωρίζουν τα ιδιαίτερα γνωρίσματα του θρησκεύματός του. Πέραν της ψευδέστατης αιτίασης (κανένας δεν πάτησε το χαλί του), γιατί να γνωρίζει κάποιος στην Ελλάδα ή σε όποια μη μουσουλμανική χώρα ότι το «χαλάκι» που στρώνουν οι μουσουλμάνοι είναι ιερό; Από την πίσω πόρτα, ο πονηρός μουσουλμάνος που έχει δικαιώματα στη Δύση, επικαλείται σε μια καθαρά ποινική υπόθεση θρησκευτικούς λόγους που οφείλουν να γίνουν σεβαστοί από την κοσμική δικαιοσύνη μιας χώρας.

Με δυο λόγια, πάει καιρός πια που το Ισλάμ, «ήπιο» ή «νευρικό», ειρηνικό ή εξτρεμιστικό, προσπαθεί να επιβάλει τον θρησκευτικό τρόπο ζωής του με όλα τα παρελκόμενα στη Δύση. Το πρόβλημα σε συνδυασμό με τον ακήρυχτο πόλεμο της μετανάστευσης που οδηγείται στρατηγικά εναντίον της άπιστης και διεφθαρμένης Δύσης, θα είναι σε λίγο μη αναστρέψιμο.

Για να κλείσουμε στο θέμα μας, τελικά ο μουσουλμάνος πιστός αφού διαμαρτυρήθηκε εντόνως ότι η ποινή του είναι υπερβολική για τα αδικήματά του, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος. Θα έχει να διηγείται για τα κατορθώματά του …γελώντας!

Διαβάστε επίσης:

Μουντομπάσκετ χωρίς τον Πελαργό δεν γίνεται

Αλεξανδρούπολη: Αναβαθμίζουμε το λιμάνι (για την Ουκρανία) και χάνουμε το νοσοκομείο

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι «ναι μεν αλλά»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28