search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 21:12
MENU CLOSE

Φωτιά στην Εύβοια: Υπό μερικό έλεγχο οι φωτιές σε Δοκό και Κοντοδεσπότι (Video)

23.08.2023 19:30
fotia-evoia-new

Υπό έλεγχο φαίνεται να έχουν τεθεί οι δύο νέες που φωτιές ξέσπασαν την Τετάρτη (23/8) στην περιοχή της Εύβοιας, σε Δοκό και Κοντοδεσπότι.

Η φωτιά στον Δοκό έκαιγε ξερά χόρτα μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής Χαλκίδας και εναέρια μέσα.

Στο μεταξύ υπό έλεγχο είναι και η φωτιά στο Κοντοδεσπότι που ξέσπασε νωρίτερα, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα στους πολίτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή έτσι ώστε να απομακρυνθούν με κατεύθυνση προς τον Σταυρό, με τον δήμαρχο Γιώργο Ψαθά να χαρακτηρίζει την εκκένωση του χωριού προληπτική.

Η φωτιά στο Κοντοδεσπότι έκαψε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσαν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και δύο αεροσκάφη.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Πάρνηθα: Συγκινεί ηλικιωμένη που ήθελε να φτιάξει καφέ σε αστυνομικούς – Την απεγκλώβισαν από το σπίτι της (Video)

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση των περιοχών Κοίλα και Μελία (video)

Σε πύρινο κλοιό η χώρα: «Στα 32 χρόνια υπηρεσίας δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες» λέει ο αρχηγός Πυροσβεστικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 21:11