search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 11:06
MENU CLOSE

Φωτιά στην Πάρνηθα: Συγκινεί ηλικιωμένη που ήθελε να φτιάξει καφέ σε αστυνομικούς – Την απεγκλώβισαν από το σπίτι της (Video)

23.08.2023 16:53
fotia-parnitha-new

Συγκινεί μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Φυλή που ήθελε να φτιάξει καφέ σε αστυνομικούς, για να τους ευχαριστήσει που την απεγκλώβισαν από το σπίτι της το βράδυ της Τρίτης (22/8).

Οι άνδρες της Αστυνομίας βρέθηκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης την ώρα που το μέτωπο της φωτιάς κατέκαιε την ευρύτερη περιοχή.

Όπως ακούγεται από τον ασύρματο της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόκειται για γυναίκα η οποία είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι της μη μπορώντας να απομακρυνθεί.

Οι άνδρες της Αστυνομίας την βοηθούν να βγει από το σπίτι της, με την ίδια, να προτίθεται να τους φτιάξει έναν καφέ για να τους ευχαριστήσει για την βοήθεια.

«Κυρία Τούλα, σε ευχαριστούμε, δεν θέλουμε καφέ!», απαντά ένας από τους αστυνομικούς, την ώρα που οι συνάδελφοί του την βοηθούν να κατέβει με προσοχή τα σκαλιά του σπιτιού της.

Διαβάστε επίσης:

Εθελοντής πυροσβέστης: «Δεν έχουμε νερό, η περιφέρεια είναι απούσα» (video)

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση των περιοχών Κοίλα και Μελία (video)

Φωτιά στην Πάρνηθα: Κάτοικοι και εθελοντές σώζουν ζώα που έχουν εγκλωβιστεί (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 11:06