search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:00
MENU CLOSE

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Εκτός τελικού στο επί κοντώ ο Καραλής! (videos)

23.08.2023 13:43
karalis_new

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν κατάφερε σήμερα (23/8) το πρωί να προκριθεί στον τελικό του επί κοντώ, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Ο 23χρονος άλτης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες πριν μεταβεί στην ουγγρική πρωτεύουσα είχε ταλαιπωρηθεί από μια μικρή ίωση αλλά έλαβε μέρος στο δεύτερο προκριματικό γκρουπ του αγωνίσματος.

Ωστόσο, είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 5,35 μέτρων, προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα του και να διεκδικήσει ένα «εισιτήριο» για τον τελικό.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο αθλητής του Χάρη Καραλή, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες είχε περάσει τα 5,82 μέτρα, στρέφει πλέον την προσοχή του στις μεγάλες διοργανώσεις του 2024, ήτοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Διαβάστε επίσης:

Αντβέρπ – ΑΕΚ 1-0: Ήττα στην Αμβέρσα για την «Ένωση»

Champions League: Στη μάχη για το «σεντόνι» μπαίνει η ΑΕΚ – Κόντρα στην νταμπλούχο Βελγίου, Αντβέρπ (videos)

ΠΑΟ: Με τον πράσινο ύμνο και συνθήματα υποδέχθηκε ο πιλότος της πτήσης για Μπράγκα την αποστολή του Τριφυλλιού 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:56