search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:34
MENU CLOSE

Σάλος με βουλευτή του Βελόπουλου στον Έβρο – Καλεί πολίτες να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, κηρύσσει πόλεμο στους μετανάστες (video)

23.08.2023 12:35
paris_papadakis_new

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει από χθες (22/8) το περιστατικό στον Έβρο, με τρεις αυτόκλητους «πολιτοφύλακες» να συλλαμβάνουν και να κρατούν παράνομα σε τρέιλερ οχήματος, μετανάστες.

Οι συγκεκριμένες εικόνες προκάλεσαν και την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, η οποία ζητάει έρευνα ώστε να διερευνηθούν αδικήματα όπως βιαιοπραγία, έκθεση σε κίνδυνο και αρπαγή.

Πάντως, το συγκεκριμένο περιστατικό φαίνεται ότι δεν ήρθε από το… πουθενά καθώς έχει καταγγελθεί από πολίτες ότι τις τελευταίες μέρες, διάφοροι ακροδεξιοί και φασίστες καλούν σε πογκρόμ σε βάρος μεταναστών στον Έβρο.

Παρόμοια καλέσματα έχει κάνει όμως και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Πάρης Παπαδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων με ανάρτησή του στο facebook, επικαλούμενος «πληροφορίες», διαδίδει ότι «λαθρομετανάστες παρακωλύουν το έργο των πιλότων».

Μάλιστα καλεί τους πολίτες και για την λήψη… μέτρων.

«Καλώ τα μέλη του συλλόγου Αινήσιο Δέλτα.. να είμαστε σε εγρήγορση για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά.. Αφήστε τους κεραυνούς.. Έχουμε πόλεμο κύριοι!!», γράφει χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και δηλώσεις που κάνει σε τοπικά μέσα.

Άρα, το περιστατικό με τους «κυνηγούς κεφαλών» στον Έβρο είναι ακόμα πιο σοβαρό καθώς δεν πρόκειται για «αυθόρμητες» πρωτοβουλίες πολιτών, όπως παρουσιάστηκε και από κάποια κεντρικά ΜΜΕ. Άλλωστε από αρκετά εξ’ αυτών αναπαράχθηκε και το σενάριο περί… υβριδικού πολέμου που δέχεται η Ελλάδα στον Έβρο!

Πέρα από το ότι παραπέμπουν σε «τάγματα εφόδου», βρίσκουν υποστηριχτή ακόμα και σε βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου.

Μήπως πρέπει το Κράτος Δικαίου και η Πολιτεία να πράξουν τα δέοντα, πριν έχουμε ακόμα χειρότερες καταστάσεις;

Δεν αρκούν οι τουλάχιστον 18 απανθρακωμένοι μετανάστες στο δάσος της Δαδιάς; Πρέπει να έχουμε και άλλους νεκρούς από τα χέρια των αυτόκλητων «πολιτοφυλάκων»;

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο πραγματικός μισθός των βουλευτών – Η Ακρίτα δημοσίευσε το εκκαθαριστικό και προκαλεί ζάλη

Νίκος Ανδρουλάκης: Αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές

Ντιμπέιτ υποψηφίων ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο Νίκος Παππάς προτείνει να γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:34