search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:38
MENU CLOSE

Μιχάλης Κατσουρής: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Κοιτούσα στην εξέδρα και τον έβλεπα ζωντανό» (Video)

24.08.2023 18:41
katsouris-new

Η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή συγκλονίζει μιλώντας για τον γιο της που έχασε τη ζωή του έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η μητέρα του Μιχάλη μίλησε για την παρουσία της στον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεπ και τα συναισθήματα που ένιωσε στο γήπεδο που τόσο πολύ λάτρευε ο γιος της.

Η κυρία Κατερίνα ανάμεσα σε 32.000 θεατές που είδαν την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ με την μεγάλη ανατροπή στις καθυστερήσεις έψαχνε τον γιο της.

«Για το παιδί μου πήγα. Για το παιδί μου. Ποτέ δεν είχα πάει. Απλά μου έλεγε μαμά θα σε πάω μια μέρα να δεις το γήπεδο. Το κοίταγα απέναντι και νόμιζα είναι ζωντανό… γι’ αυτό πήγα. Να δω το παιδί απέναντι. Εκεί που καθόταν, εκεί που του άρεσε για την ομάδα του. Λες και μου έλεγε ‘μάνα εδώ είμαι’ και χειροκρότησα μια δόση για το παιδί μου, όταν μπήκε το γκολ…» περιγράφει η κ. Κατερίνα στο Live News.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε ανάμεσα στο πλήθος με το βλέμμα της μάνας όμως παγωμένο και καρφωμένο στο κενό. «Μόνο που άκουγα ‘Μιχάλη ζεις’, τρελάθηκα λέω ‘το παιδί μου πώς το λατρεύουν όλοι εκεί’» λέει η κυρία Κατερίνα.

Διαβάστε επίσης:

Δυσοίωνη πρόβλεψη: Παραμένουν οι ισχυροί άνεμοι τις επόμενες ώρες – Έως και 7 μποφόρ στην Πάρνηθα (Video)

Drone της Frontex έπεσε στη θάλασσα, νότια της Κρήτης

Εύβοια: Πρoσήχθη 48χρονος για τη φωτιά στο Δοκό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:25