search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 20:08
MENU CLOSE

Ούτε συντονιστικό για τους Δήμους δεν έχει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας!

24.08.2023 16:47
PIROSVESTIKO-12-NEW

Σε ένα πράγμα έχει δίκιο ο Βασίλης Κικίλιας. Ότι παρέλαβε… χάος στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, όπου τον έριξε η μοίρα η μαύρη (η δική μας, ο ίδιος θα συνεχίσει κανονικά την πολιτική καριέρα και μετά το ρεκόρ στα αποκαΐδια, μην ανησυχείτε).

Το είχε πει ο Βασίλης από τον Ιούλιο, σε συνομιλητές του ότι το υπουργείο ΚΚΠΠ (κουκουπουπου), «δεν… υπήρχε», αλλά όλοι πίστευαν ότι το έλεγε για να δικαιολογήσει την αποτυχία με το κάψιμο της μισής Ρόδου.

Όμως είναι γεγονός ότι, παρά τα μεγάλα λόγια του Χαρδαλιά, ο οποίος υποτίθεται έκανε την ανασυγκρότηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αλλά και του Στυλιανίδη (πού χάθηκε αυτός ο… πετυχημένος;!), το κέντρο επιχειρήσεων δεν έχει ούτε καν τμήμα να συντονίσει τους Δήμους!

Θέλει για παράδειγμα να στείλει υδροφόρες ένας δήμος σε έναν άλλο που καίγεται και πρέπει να πέσουν τηλέφωνα και συνεννόηση παλαιού τύπου για να ενημερωθεί πώς θα γίνει η συνδρομή…

Με πρωτόγονα μέσα πολεμάμε τις φωτιές γι’ αυτό μην απορείτε με  την κατάσταση, που ζούμε…

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Διέγραψε στέλεχος που πήγε με το συνδυασμό Τατούλη

Τι θα κάνει ο Χαρδαλιάς με τους «ΠΑΣΟΚους» υποψηφίους στην Περιφέρεια;

ΠΑΣΟΚ: Τα μηνύματα Κωνσταντινόπουλου σε ηγεσία, πολιτευτές και στελέχη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 20:07