search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:25
MENU CLOSE

Αποθεωτική υποδοχή στον Τεντόγλου – Τον κέρασε μπύρα η Ντρισμπιώτη (Video)

25.08.2023 15:58
tedoglou-new

Την αποθέωση γνώρισε από την οικογένειά του, αλλά και μέλη της αποστολής της εθνικής ομάδας ο Μίλτος Τεντόγλου κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος το βράδυ της Πέμπτης (24/8), με επίδοση 8,52 στην έκτη του προσπάθεια.

Οι γονείς του Μίλτου, η αδερφή του, οι δύο παππούδες του, η γιαγιά του και αρκετοί ακόμη συγγενείς έζησαν από κοντά αυτή τη μεγάλη στιγμή του 25χρονου άλτη.

Στην είσοδο του ξενοδοχείου της ουγγρικής πόλης ήταν και τα περισσότερα μέλη της ελληνικής αποστολής με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη – που το πρωί της ίδιας ημέρας είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο βάδην – να έχει στο χέρι της ένα ποτήρι μπίρα για να κεράσει τον Μίλτο Τεντόγλου.

Δεν έλειψαν και τα όλε όλε με τους προπονητές να σηκώνουν στα χέρια τους τόσο τον Μίλτο Τεντόγλου όσο και τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι.

Διαβάστε επίσης:

Υπάρχει και η Ελλάδα των μεταλλίων – Τεντόγλου, Ντρισμπιώτη, Κορακάκη φωτίζουν τις μέρες μας

Εύκολο 3-1 του Ολυμπιακού επί της Τσουκαρίτσκι και ισχυρό προβάδισμα για τους ομίλους

Σοκ με Ντίνο Μήτογλου στην Εθνική ομάδα – Τραυματίστηκε και χάνει το Μουντομπάσκετ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:22