search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:13
MENU CLOSE

Μιχάλης Κατσούρης: «Ήμουν δίπλα του τη μοιραία βραδιά που τον μαχαίρωσαν» λέει μάρτυρας – «κλειδί»

25.08.2023 22:02
BINTEO
Screenshot Star

«Τρέχαμε να ξεφύγουμε από τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τους Έλληνες φίλους των Κροατών, αλλά μας πρόλαβαν», κατέθεσε, ανάμεσα σε άλλα, στην ανακρίτρια της υπόθεσης ο φίλος του Μιχάλη που θεωρείται μάρτυρας – «κλειδί» στην υπόθεση δολοφονίας που συγκλόνισε το παννελήνιο.

«Ήμουν δίπλα του τη μοιραία βραδιά», κατέθεσε στην ανακρίτρια που ερευνά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια ο φίλος και συνομήλικος του 29χρονου αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ και προσέθεσε:

«Τον χτυπούσαν με ξύλα και με ρόπαλα και κάποιος τον μαχαίρωσε»!

Καταθέτοντας για τη μοιραία νύχτα που κόστισε τη ζωή στον νεαρό από την Ελευσίνα, ο φίλος του 29χρονου Μιχάλη λέει ότι έτρεχε μαζί του για να ξεφύγουν από τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τους Έλληνες φίλους των Κροατών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, πρόκειται για 29χρονο οργανωμένο οπαδό της ΑΕΚ, η μαρτυρία του οποίου θεωρείται «κλειδί» από τις Αρχές, αφού εκείνες τις δραματικές στιγμές βρισκόταν δίπλα στον Μιχάλη.

Ο νεαρός προσήλθε αυτοβούλως στην ανακρίτρια την Πέμπτη (24.08.2023) και κατέθετε για πάνω από μία ώρα. Είπε ακόμα ότι είδαν ξαφνικά τους Κροάτες να είναι μπροστά τους και να τους επιτίθενται.

Ωστόσο, όπως κατέθεσε ο ίδιος, δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον δολοφόνο του Μιχάλη, καθώς ο δράστης φορούσε κουκούλα full face.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR:

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Εύβοια – Καίει πυκνό δάσος

Εθελοντές και πυροσβέστες σώζουν ζώα από τις φωτιές σε Φυλή, Μενίδι, Ασπρόπυργο – Συγκλονιστικό Βίντεο

Έβρος: Συγκλονίζουν οι τελευταίες στιγμές των 18 μεταναστών που βρέθηκαν απανθρακωμένοι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:12