search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:12
MENU CLOSE

Βρετανικό Μουσείο: Παραιτήθηκε και ο υποδιευθυντής Τζόναθαν Γουίλιαμς

25.08.2023 22:38
Untitled design – 2023-08-25T225058.699
Associated Press

Παραιτήθηκε και ο υποδιευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, o Τζόναθαν Γουίλιαμς, ελάχιστες ώρες μετά την παραίτηση του Διευθυντή του ιδρύματος. Αφορμή είναι το σκάνδαλο της κλοπής χιλιάδων αντικειμένων από τα εκθέματα του μουσείου.

Είναι ο τρίτος υπάλληλος του Βρετανικού Μουσείου ο οποίος αποχωρεί μετά την απόλυση του υπεύθυνου για τις ελληνικές συλλογές Πίτερ Χιγκς, και τον διευθυντή Χάρντγουϊκ Φίσερ.

Η ανακοίνωση του ιδρύματος ήταν λιτή:

«Ο αναπληρωτής διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, Τζόναθαν Γουίλιαμς συμφώνησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τα κανονικά του καθήκοντα μέχρι να ολοκληρωθεί η ανεξάρτητη έρευνα για τις κλοπές στο Μουσείο. Αυτό θα συμβεί με άμεση ισχύ».

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Κατσουρής: «Ήμουν δίπλα του τη μοιραία βραδιά που τον μαχαίρωσαν» λέει μάρτυρας – «κλειδί»

Φωτιά στην Εύβοια – Καίει πυκνό δάσος

Φωτιές: Εικόνες αποκάλυψης στην Πάρνηθα – Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε όλη τη χώρα παρά την ύφεση – Καμπανάκι για το Σάββατο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:12