search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:33
MENU CLOSE

Βίκυ Κουλιανού: Η εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού, μετά τον θάνατο του πατέρα της

26.08.2023 15:34
viki_koulianou

Για τις κρίσεις πανικού που βίωσε μετά τον θάνατο του πατέρα της από καρκίνο μίλησε, μεταξύ άλλων, στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η Βίκυ Κουλιανού.

«Η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή μου ήταν όταν έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο. Δεν ήταν μόνο η απώλεια του πατέρα, ήταν ότι έπρεπε να συνεφέρω τη μητέρα μου, διότι κι εκείνη έχασε τις ισορροπίες της. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου έπαθα κρίσεις πανικού, τις οποίες έχω ακόμα και σήμερα, αλλά μπορώ να τις διαχειρίζομαι και καταφέρνω να προχωράω μπροστά, χωρίς να με ταλαιπωρούν, όπως παλιά», τόνισε η Βίκυ Κουλιανού.

Περιγράφοντας την πρώτη κρίση πανικού ανέφερε: « (…) συνέβη όταν βρισκόμουν στο αυτοκίνητό μου και οδηγούσα. Έκανα ό,τι μπορούσα εκείνη την ώρα και προσπαθούσα να συνέλθω με αναπνοές, δεν ήξερα τι μου συνέβαινε».

«Με βοήθησε ένας οδηγός ταξί, ο οποίος με έβγαλε στην άκρη του δρόμου. Ευτυχώς δηλαδή γιατί θα μπορούσα να είχα εμπλακεί σε ατύχημα», αποκάλυψε το πρώην μοντέλο που μεσουράνησε τη δεκαετία του 90′.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι επειδή δεν πέρασα στην Ιατρική»

Ο Τομ Χανκς στην Κάρπαθο: Δεν πίστευαν στα μάτια τους κάτοικοι και τουρίστες (Video)

Αυλαία για το 80ο Φεστιβάλ Βενετίας: Παγκόσμια πρεμιέρα για το «Poor Things» του Λάνθιμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:30