search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:00
MENU CLOSE

Κτηνωδία στο Πήλιο: Αντρας αποπειράθηκε να βιάσει φοράδα

27.08.2023 16:02
alogo_pixabay
@Pixabay

Ξεπερνά ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία η επώνυμη καταγγελία που έγινε χθες και αφορά σε ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου, με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν άνδρα και θύμα ένα άλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, το Σάββατο (26/08) επιχειρηματίας προέβη σε επώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία για την απόπερα βιασμού μιας φοράδας στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων Πηλίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία όλα έγιναν πριν από δύο ημέρες. Την Παρασκευή, ένας άνδρας -πιθανότατα εργάτης σε χωράφια της περιοχής του Κεντρικού Πηλίου- μετέβη στο κτήμα του, έριξε κάτω το άλογο: «του έδεσε τα μπρος με τα πίσω πόδια (παστούρωμα) και άρχισε τις περιπτύξεις».

Εκείνη τη στιγμή έτυχε να επιστρέψει ο ιδιοκτήτης του αλόγου με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή πριν ολοκληρώσει τις αρρωστημένες πράξεις του. «Τον κυνηγήσαμε, αλλά χάθηκε…» ανέφερε.

Το σοκ για τον ιδιοκτήτη του αλόγου και τον φίλο του που ήταν μαζί του ήταν μεγάλο, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Τραυματίστηκε πυροσβέστης σε επιχείρηση κατάσβεσης

Φωτιά στον Έβρο: Μηνύματα 112 για εκκενώσεις οικισμών – Μάχη με τις φλόγες σε όλη τη χώρα

«Καλάθι Σχολικών»: Πρεμιέρα την Τετάρτη – Ποια είδη θα περιλαμβάνει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:58