search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07
MENU CLOSE

Στίβος: Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη επέστρεψαν στην Ελλάδα – Αποθεώθηκαν στο αεροδρόμιο (Videos)

27.08.2023 00:02
tentoglou_ntrisbiwti

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψαν στην Ελλάδα, μετά τη θριαμβευτική παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου της Βουδαπέστης. 

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο είχε στις… αποσκευές του το χρυσό μετάλλιο από το μήκος, το μοναδικό που έλειπε από τη «γεμάτη» πλέον συλλογή του, ενώ η Ντρισμπιώτη το χάλκινο στα 35χλμ βάδην.

Τους αθλητές υποδέχθηκαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

«Βλέπετε τα μετάλλια, αλλά δεν βλέπετε τα άλλα παιδιά που προσπαθούν»

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Μίλτος Τεντόγλου στάθηκε σε όλη την ομάδα.

«Θέλω να πω κάτι για τα άλλα παιδιά. Γιατί βλέπετε τα μετάλλια, αλλά δεν βλέπετε τα άλλα παιδιά που προσπαθούν. Ηταν το 4ο παγκόσμιο πρωτάθλημα μου και είναι το πρώτο που κέρδισα. Πέρυσι ήμουν δεύτερος, στα άλλα ήμουν όπως τα παιδιά που δεν πήγαν καλά. Ο αθλητισμός θέλει εμπειρία, χρόνια και να μην το βάζουν κάτω» ανέφερε εν μέσω χειροκροτημάτων.

Από την πλευρά της, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είπε: «Μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για μένα. Διαφορετικό γκρουπ, διαφορετικές προπονήσεις. Το βάρος ήταν το μετάλλιο που ήθελα η ίδια. Να είμαι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πολλοί είπαν ότι απέτυχα στα 20χλμ. Ξέρω εγώ αν απέτυχα… Ξέρω ότι πέτυχα στα 35χλμ. Τα 20χλμ ήταν δύσκολα, δεν είναι κάθε μέρα καλή για τους αθλητές. Δεν ξυπνάμε με το κεφάλι και τα πόδια έτοιμοι να αγωνιστούμε. Δεν είμαστε υπεράνθρωποι. Επέλεξα να πάω πιο συντηρητικά στα στα τελευταία 10χλμ στο 20αρι, λόγω του αγώνα στα 35χλμ.».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Χαλαρή «τριάρα» στον Βόλο πριν τον «τελικό» με την Μπράγκα – Δείτε τα γκολ

Παναθηναϊκός: «Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ»

Μουντομπάσκετ: Έκαναν …προπόνηση οι ΗΠΑ με τη Νέα Ζηλανδία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:06