search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:25
MENU CLOSE

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Σε 19 σημεία γύρω από το γήπεδο το αίμα του – «Μας πήρανε στο κυνήγι, ήταν μία νύχτα χάους»

29.08.2023 20:24
dolofonia katsouri 8886- new

Με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη ύστερα από την άγρια επίθεση Κροατών χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας να παραμένει ατιμώρητη, καθώς οι δράστες ή ο δράστης δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, νέα ανατριχιαστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη εντοπίστηκε σε 19 σημεία γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Ειδικότερα, φαίνεται πως το αίμα του 29χρονου Μιχάλη «μάρκαρε» τον χώρο γύρω από την Opap Arena, αφού από τα εγκληματολογικά εργαστήρια επιβεβαιώθηκε πως οι σταγόνες βρίσκονται σε ολόκληρη την διαδρομή που έκανε ο 29χρονος.

Σε κάθε βήμα του Μιχάλη, το αίμα του λιγοστεύει. Από το παγκάκι στην οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου, μέχρι και το περίπτερο όπου ο Μιχάλης παραδόθηκε στα τραύματά του, παντού υπάρχει το αίμα του, προσδιορίζοντας έτσι την ακριβή πορεία που ακολούθησε ο 29χρονος.

«Ήταν μία νύχτα χάους»

Στο μεταξύ, συγκλονιστικές είναι και οι μαρτυρίες που αναδύονται και περιγράφουν εκείνη τη νύχτα, με την οικογένεια του Μιχάλη να εκφράζει τα επίμονα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

«Η αστυνομία ήξερε, τους έβλεπε, τους παρακολουθούσε», λένε και αναρωτιούνται γιατί δεν έγινε καμία ενέργεια για να αναχαιτιστούν.

Μιλώντας στο Mega, αυτόπτες μάρτυρες που σώθηκαν κατά τύχη από τους χούλιγκαν, περιέγραψαν ένα σκηνικό χάους. «Ήμουν δίπλα του, είδα ότι είχε χτυπηθεί, ότι τον πλησίασαν και τον χτύπησαν», λέει ο ένας, περιγράφοντας πως έτρεξε να διαφύγει.

Ένας άλλος, σημειώνει πως οι χούλιγκαν τους «πήραν στο κυνήγι» και δεν τους άφησαν να «πάρουν ανάσα». «Ήταν μια νύχτα χάους», περιγράφει.

Ο Μιχάλης «είχε χάσει πολύ αίμα από την αρχή. Γι’ αυτό δεν τον προλάβαμε», εξηγεί αυτόπτης μάρτυρας του δολοφονικού πογκρόμ.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο άνδρας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε 25χρονο

Δίχως τέλος η μεγαλύτερη φωτιά της Ευρώπης, πύρινο μέτωπο στον Έβρο για 11η ημέρα – Τι αποφασίστηκε στο Μαξίμου

Οργή στο Καματερό: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από συμμαθητή του σε σχολείο – Άλλοι κατέγραφαν το σκηνικό με απάθεια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:24