search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:09
MENU CLOSE

Μαρέβα Μητσοτάκη για Μαρία Σάκκαρη: «Θα σηκωθεί πιο δυνατή!»

29.08.2023 14:39
mareva-mitsotaki

Τη στήριξή της στη Μαρία Σάκκαρη, μετά το ξέσπασμα της κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας, εξέφρασε δημόσια η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Λίγο μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη, η Μαρέβα Μητσοτάκη, μέσω Instagram Story, εξέφρασε δημόσια τη στήριξή της στην τενίστρια, γράφοντας ότι η Μαρία Σάκκαρη έχει την ψυχή, την καρδιά αλλά και το πάθος για το τένις που θα της επιτρέψουν να σηκωθεί πιο δυνατή.

«Η Μαρία είναι κορυφαία αθλήτρια και οι κορυφαίοι αθλητές έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μια δύσκολη και αρνητική χρονιά. Όμως έχει και μια μεγάλη ψυχή και δυνατή καρδιά και με ακριβώς το ίδιο πάθος για το τένις θα σηκωθεί πιο δυνατή! Είμαστε μαζί σου! #loveyοumaria» έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία έχει σχέση με τον γιο του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη τα τελευταία χρόνια, αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του US Open από τη Ρεμπέκα Μασάροβα.

Διαβάστε επίσης:

Νέα παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τον Έβρο – Στο στόχαστρο «αυτόκλητοι σερίφηδες» και ρατσιστικές αναρτήσεις

Πώς συνελήφθη ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ που εκβίαζε επιχειρηματίες – Χειροπέδες και σε συγγενή του, Ειδικό Φρουρό

Έβρος: «Οι “σερίφηδες” διαχώρισαν οικογένειες και αιχμαλώτισαν μόνο νεαρούς άνδρες», είπε η δικηγόρος των μεταναστών (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:08