search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:11
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: «Ντέρμπι» Αχτσιόγλου – Κασσελάκη δείχνουν οι αποδόσεις στα στοιχήματα

29.08.2023 16:48
axtsioglou-kasselakis-12-new

Σε ντέρμπι εξελίσσεται η μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, με τις στοιχηματικές εταιρείες να έχουν πάρει «φωτιά» μετά τις αναταράξεις που προκάλεσε η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα περάσει στο δεύτερο γύρο.

Από τις αποδόσεις φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο για το ποιος η ποια θα είναι ο/η επόμενος επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και αναμένεται να δοθεί σκληρή μάχη ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στοιχηματική εταιρεία καταγράφει ισοπαλία με τους Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανο Κασσελάκη να σημειώνουν απόδοση 1.90. Ακολουθούν ο Νίκος Παππάς με 15.00, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 21.00 και ο Στέφανος Τζουμάκας με 101.00.

Στις αποδόσεις της Stoiximan, η Έφη Αχτσιόγλου έρχεται πρώτη με απόδοση 1,45 και ακολουθεί στην κατάταξη ο Στέφανος Κασσελάκης με 2.40. Στη συνέχεια, ο Νίκος Παππάς με 15.00, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 25.00 και ο Στέφανος Τζουμάκας με 40.00.

Διαβάστε επίσης:

Αναδασωτέα τα καμένα σε Έβρο και Πάρνηθα, ξεκινούν τα αντιπλημμυρικά – Τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση

Επίθεση Άδωνι Γεωργιάδη σε Στέφανο Κασσελάκη- Τι είπε για την υποψηφιότητά του (vid)

Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση ενθαρρύνει την ακροδεξιά βία των αυτόκλητων σερίφηδων στον Έβρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:10