search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:49
MENU CLOSE

One Channel: Η πρόταση του σταθμού για τη σεζόν 2023-2024

31.08.2023 09:53
one_channel_new

Στο τηλεοπτικό κάδρο της νέας σεζόν πρόσθεσε το νέο πρόγραμμα του το One Channel, διεκδικώντας μερίδιο από την προσοχή των τηλεθεατών.

Πρόταση με ενημερωτικό πρόσημο ως αντιπρόταση ή εναλλακτική, για όποιον επιθυμεί ενημέρωση και όταν ο ανταγωνισμός θα έχει ποικιλόμορφη ψυχαγωγία.

Οι εκπομπές αρχίζουν από τις 09.00 με την καθημερινή ειδησεογραφική εκπομπή «One live magazine» και εκτείνονται εως αργά το βράδυ με τον κύκλο να ολοκληρώνει η εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας «Evening Report». Στις ενισχυτικές κινήσεις που έγιναν στο πρόγραμμα του σταθμού είναι το εβδομαδιαίο βραδινό τοκ σόου «Στιγμές» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό, ο δημοσιογράφος Μάνος Νιφλής θα υποδέχεται και θα φιλοξενεί ανθρώπους της πολιτικής, της Τέχνης, της επικαιρότητας και θα έχουν την ευκαιρία να συστηθούν εκ νέου, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Στο πρωινό «One live magazine» (09.00) τρίωρης διάρκειας, το οποίο θα βγεί στον «αέρα» την παραπάνω Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, η Μάιρα Μπάρμπα θα παρουσιάζει την ατζέντα της κάθε ημέρας και την επικαιρότητα με πληροφορίες, απευθείας συνδέσεις και σχόλια γύρω από τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 14.00 το One news αποτελεί το πρώτο δελτίο του καναλιού με τη Ματίνα Βεντουρά στη διάρκεια του οποίου θα μεταδίδεται το ένθετο One economy με την Αθανασία Ακριβού. Λίγο πριν από τις 15.00 θα μεταδίδεται δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα. Στα υπόψη ότι σε καθημερινή βάση θα μεταδίδονται δίλεπτα δελτία ειδήσεων στις 13.00, 15.00 και 17.00 με όσα συμβαίνουν εκείνη τη στιγμή.

Στις 18.00 είναι το ραντεβού με το κεντρικό (ωριαίας διάρκειας) δελτίο του One Channel και την Ηλιάννα Κουλαρμάνη και αμέσως μετά (19.00), από την εκπομπή «Εδώ» για μιάμιση ώρα, Δευτέρα με Παρασκευή, ο Σταμάτης Ζαχαρός θα «φωτίζει» όλες τις κρυφές πτυχές της καθημερινότητας. Με την κοινωνία στην «πρώτη γραμμή» η εκπομπή σε ζωντανή μετάδοση θα αναζητά απαντήσεις εκεί που πολλοί δυσκολεύονται να ρωτήσουν.

Στην ώρα του (20.30)  το «One Talk». Ο Τάκης Χατζής είναι ήδη επι των επάλξεων και κάθε βράδυ κορυφαία στελέχη της πολιτικής ζωής απαντούν στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

Άρχισε και το «Evening Report» το οποίο θα παρουσιάζουν φέτος Δευτέρα με Πέμπτη ο Γιάννης Πολίτης και τις Παρασκευές ο Μάνος Νιφλής. Η εκπομπή προτάσσει την άλλη διάσταση της ενημέρωσης. Δημοσιογράφοι, αναλυτές, ειδικοί βάζουν την ατζέντα της επόμενης ημέρας. Στην «εικόνα» προσθέτουν με σχόλια και αναλύσεις οι Νίκος Φελέκης, Μαρία Καρακλιούμη, Γιώργος Μουρούτης.

Διαβάστε επίσης:

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 31 Αυγούστου

Όλο και «τσιμπάει» σε τηλεθέαση το «Στο παρά πέντε» – Πρώτο και την Τρίτη

CNN: Νέος επικεφαλής για να βάλει το δίκτυο σε αναπτυξιακή τροχιά (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:47