search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:55
MENU CLOSE

Καράβας: «Θεωρώ ότι η γυναίκα μου χαίρεται όταν με φλερτάρουν» (Video)

02.09.2023 13:47
KARAVAS

Για την προσωπική του ζωή και τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, μίλησε ο Γιώργος Καράβας σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Δύο στις 10», το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται από γυναίκες και στον τρόπο αντίδρασης της συζύγου του.

«Το φλερτ είναι πηγή ζωής, είναι ωραίο με φλερτάρουν και χαίρομαι για αυτό. Είναι ένα είδος επιβεβαίωσης και σε βοηθά να πας παρακάτω. Θεωρώ ότι η Ραφαέλα χαίρεται όταν με φλερτάρουν γιατί είναι ένα κορίτσι που τη φλερτάρουν έντονα και εκείνη. Εγώ είμαι πολύ υπερήφανος βλέποντας ότι ο άνθρωπος που έχω επιλέξει και με έχει επιλέξει να είμαι δίπλα του, χρίζει αποδοχής από πολύ κόσμο», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι η αγνή απόλυτη αγάπη. Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι ένας άνθρωπος που επιλέγεις ή σε επιλέγει ως σύντροφο, θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί. Εγώ στη Ραφέλα είδα τις αξίες και την αγνή ψυχή που έχει και σε αυτόν τον άνθρωπο είδα τη μητέρα των παιδιών μου. Οπότε εκεί τελειώνουν όλα. Το αν θα είμαστε μαζί 10 ή 20 χρόνια ή 5 μήνες, αυτό δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς».

Διαβάστε επίσης;

Κέβιν Κόστνερ: Οι υπερβολικές απαιτήσεις της πρώην συζύγου και η διατροφή που τελικά θα λαμβάνει

Γιώργος Γιαννόπουλος για το τροχαίο: «Μου έγραφαν ”Καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα”»

Εντ Σίραν: Αγνώριστος σε ρόλο – έκπληξη στην ταινία «Sumotherhood»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:52