search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:50
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Οι περιοδείες των υποψηφίων στην τελική ευθεία προς την κάλπη

02.09.2023 11:13
SYRIZA_SIMA_new

Μετά το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την κρίσιμη κάλπη της 10ης Σεπτεμβρίου, οπότε οι υποψήφιοι αναμένεται ότι θα τα «δώσουν» όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε στη συνέχεια να διαμορφωθούν οι όροι και για την επαναληπτική κάλπη που εκτιμάται πλέον – μετά και την υποψηφιότητα Κασσελάκη – ότι δε αποφευχθεί.

Στο πλαίσιο αυτό οι υποψήφιοι κορυφώνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα με περιοδείες στην περιφέρεια και στην Αττική. Ειδικότερα, η Έφη Αχτσιόγλου τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην Κρήτη (Χανιά και Ηράκλειο), ο Νίκος Παππάς θα περιοδεύσει στην Αττική, ο Στέφανος Τζουμάκας έχει προγραμματίσει την κεντρική του εκδήλωση για την Τετάρτη στη Νότια Αττική, ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα περιοδεύσει στη Βόρεια Ελλάδα αρχής γενομένης από την Αλεξανδρούπολη. Από το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν κάποιο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τα προγράμματα που έχουν δημοσιοποιήσει τα επιτελεία των υποψηφίων:

Έφη Αχτσιόγλου:

       Την Κυριακή 3/9, θα επισκεφθεί τα Χανιά και θα συμμετάσχει στις 20:00 σε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος, στο καφέ του Δημοτικού Κήπου.

·       Τη Δευτέρα 4/9, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα επισκεφθεί το Ηράκλειο και θα συμμετάσχει στις 20:00 σε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος, στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου.

Νίκος Παππάς:

·       Κυριακή 3/9 – Ανατολική Αττική: θα πραγματοποιηθεί όπου, στις 8μ.μ. θα γίνει ανοιχτή συζήτηση στην Παλλήνη (Raman Pallini, Εθνικής Αντιστάσεως 41).

·       Δευτέρα 4/9 – Α’ Αθήνας: ανοιχτή συζήτηση στο Μεταξουργείο, στην πλατεία Αυδή (Saorsa Athens Bar), στις 8.30μ.μ. –

·       Τρίτη 5/9 – Νότια Αθήνα: στις 7μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με start uppers, ενώ στις 8.30μ.μ. θα γίνει ανοιχτή συζήτηση στη Δάφνη (Madania All Day Café, Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 17 & Ηροδότου).

·       Τετάρτη 6/9 – Βόρεια Αθήνα: Ανοιχτή συζήτηση στο Μαρούσι (Τροχαλία Πολυχώρος, Θησέως 42), στις  7.30μ.μ.

Στέφανος Τζουμάκας:

Την Τετάρτη  6 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Τζουμάκας στην κεντρική πολιτική του εκδήλωση συζητά με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Νότιας Αθήνας στο Καφέ «η Ναύπακτος», Αγ Γεράσιμου 18 Άνω Ιλίσια.

Ευκλείδης Τσακαλώτος:

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη όπου, στις 10:00 π.μ, θα συζητήσει με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Café MAKTABA στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης (Καπνομάγαζο).

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, θα επισκεφθεί την Καβάλα, όπου θα συζητήσει με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο καφέ MARINE (Ερυθρού Σταυρού 19) στις 11:00 π.μ. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τη Δράμα, όπου θα συζητήσει με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο καφέ ΧΟΒΟΛΗ (Βίτσι 9) στις 21:00.

Την Τετάρτη 06/09/2023 θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη όπου, στις 12:30 μ.μ, θα συναντηθεί με τον Σπύρο Πέγκα, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη για όλους”, στο εκλογικό κέντρο της παράταξης (Τσιμισκή 126). Στη συνέχεια, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (Εγνατίας 76) στις 13:00. Στις 14:30 θα συναντηθεί με το Σύλλογο Γυναικών Ρομά Δενδροποτάμου ενώ, στις 15:30, θα επισκεφθεί το Στέκι Πολιτισμού, Πολιτικής και Αλληλεγγύης «Ετεροτοπία» (Πτολεμαίων 42, 2ος όροφος).

Το απόγευμα, ο Ε. Τσακαλώτος, θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο καφέ Β στο μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού (Λεωφόρος Γ Σεπτεμβρίου 2) στις 19:00. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο facebook.

Την Πέμπτη 07/09/2023 θα συναντηθεί με το Σύνδεσμο Εξορισθέντων Φυλακισθέντων Αντιστασιακών (Σ.Φ.Ε.Α.) 1967-1974 εντός του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης στις 11:15.

Διαβάστε επίσης:

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Οι υποψήφιοι που κόπηκαν από τις λίστες την καταγγέλλουν για την κρατική χρηματοδότηση  

Δημογλίδου για Κασσελάκη: «Η ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιείται πάντα κατόπιν αιτήματος» (Video)

Φωτιά στον Έβρο: Ενισχυμένες δυνάμεις δίνουν σκληρή μάχη για 15η μέρα – 81 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:50