search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 21:13
MENU CLOSE

Ο καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά

03.09.2023 07:36
kairos19_new

Την Κυριακή ο καιρός για τελευταία ημέρα θα συνεχίσει να είναι καλοκαιρινός, καθώς από τη Δευτέρα αναμένεται ραγδαία αλλαγή του καιρού.

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή, με λίγες νεφώσεις οι οποίες παροδικά θα είναι αυξημένες στη βόρεια Κρήτη, όπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά. Το βράδυ οι νεφώσεις στα βόρεια θα αυξηθούν και αργά τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις. Στα δυτικά 3 με 5 και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φθάσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου. Στις νησιωτικές περιοχές θα φθάσει τους 30 με 31 βαθμούς και κατά τόπους στη νότια Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα γύρω ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Λευκίμμη

Ανακούφιση στις Σέρρες: Βρέθηκε η 18χρονη Πετρούλα

Στεφάνι Κορινθίας: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 21:12