search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 10:09
MENU CLOSE

Πολάκης: Στήριξη σε Κασσελάκη με ρήση του Μάο

04.09.2023 19:11
Polakis Kasselakis

Με την φράση του «μεγάλου τιμονιέρη» Μάο Τσετούνγκ «μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση» ο Παύλος Πολάκης εκφράζει με ανάρτησή του στο Facebook την έμμεση στήριξή του στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τη φράση αυτή, ο Μάο προφανώς αναφερόταν στην αναταραχή που προκαλεί το γκρέμισμα του status quo, αφήνοντας χώρο για να γεννηθεί το νέο.

«Μεγάλη αναταραχή-υπέροχη κατάσταση!!! Η αλλιώς: Πεσμου ποιος σε χτυπά να σου πω αν αξίζεις. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, δημοσιεύοντας ταυτόχρονα φωτογραφίες από άρθρα ΜΜΕ που αναφέρονται στον ίδιο και στον Κασσελάκη.

Διαβάστε επίσης:

Παπαργύρης (GPO) για ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης τάραξε τα νερά σε μια βαλτωμένη διαδικασία – Οι υποψήφιοι να του πουν «ευχαριστώ»

Αχτσιόγλου: Η κοσμογονία του Μητσοτάκη αποδεικνύεται μία τεράστια δυστοπία

Ελληνοτουρκικά: Αποστρατιωτικοποίηση και «θετική ατζέντα» – Ο Γεραπετρίτης, ο Φιντάν και τα ΜΟΕ


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 10:06