search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:19
MENU CLOSE

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Παρελθόν για το μοντέλο ο Ρίτσαρντ Λι

05.09.2023 13:01
ambrosio-new

Τίτλους τέλους στη σχέση τους έριξαν η Αλεσάντρα Αμπρόσιο και ο Ρίτσαρντ Λι με τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να τραβά ξεχωριστούς δρόμους να επιβεβαιώνονται.

Η Βραζιλιάνα καλλονή εθεάθη μόνη της στις καλοκαιρινές της εξόδους, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με δημοσίευμα της DailyMail, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

«Δεν έχουν περάσει πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι. Ήταν με τους φίλους και τα παιδιά της, και εκείνος δούλευε. Έτσι έχουν απομακρυνθεί για λίγο. Πάντα τον αγαπούσε πολύ. Έχουν χωρίσει εδώ και μήνες» ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, χωρίς να αποκλείει, ωστόσο, την πιθανότητα επανασύνδεσης.

Το ειδύλλιο ανάμεσα στο διάσημο πρώην αγγελάκι της Victoria Secret και τον Λι ξεκίνησε το 2021, όταν άρχισαν να κάνουν τις πρώτες τους εξόδους.

Η Αμπρόσιο έχει δύο παιδιά, την Άνια και τον Νόα με τον Τζέιμι Μαζούρ με τον οποίο χώρισαν το 2018 έπειτα από 10 χρόνια γάμου. 

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η χιουμοριστική ανάρτηση για την… παλιά και τη νέα ταυτότητα

Νίκος Οικονομόπουλος: Η αντίδραση για τα λουλούδια που του πέταξαν και η απάντηση στα σχόλια (Videos)

Rolling Stones: Το teaser με τον Τζίμι Φάλον για το νέο άλμπουμ μετά από 18 χρόνια (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:11