search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:21
MENU CLOSE

Αλόννησος: Προφυλακίστηκε 37χρονος για ασέλγεια σε 18χρονο ΑμεΑ μέσα σε μουσείο

05.09.2023 08:57
aselgeia new

Στις φυλακές Γρεβενών κρατείται από χθες χοροδιδάσκαλος από την Θεσσαλονίκη ο οποίος  κατηγορείται για ασέλγεια σε 18χρονο ΑμεΑ, μέσα σε μουσείο της Αλοννήσου.

Όλα ξεκίνησαν όταν όπως αναφέρει το gegonota.news, ο 37χρονος χοροδιδάσκαλος από την Θεσσαλονίκη πήγε διακοπές με μια συνάδελφό του στην Αλόννησο.

Εκεί επισκέφθηκαν ένα παραδοσιακό σπίτι-μουσείο όπου εργάζεται ο 18χρονος. Ο νεαρός έκοψε τα εισιτήρια στους επισκέπτες και ανέλαβε την ξενάγησή τους.

Η συνάδελφος του κατηγρούμενου έμεινε στον ισόγειο του μουσείου και ο νεαρός ανέλαβε να ξεναγήσει στον πρώτο όροφο τον 37χρονο.

Εκεί, ο επισκέπτης, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να θωπεύει τον 18χρονο που φοβισμένος τον ρωτούσε εάν αυτό που κάνει «είναι σωστό».

Να το απολαύσει

Το παιδί, σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του, έτρεμε και εκείνος του ζητούσε να ηρεμήσει για «να το απολαύσει».

Καθ’ όλη την διάρκεια του περιστατικού η 53χρονη συνάδελφος του κατηγορούμενου δεν ανέβηκε στον όροφο του μουσείου.

Ο 18χρονος κλείδωσε το μουσείο, έφυγε και συναντήθηκε με έναν συνομήλικό του στον οποίο εξομολογήθηκε τι συνέβη.

Εκείνος τον συμβούλεψε να μιλήσει στον πατέρα του, όπως και έγινε και ακολούθησε μήνυση στην αστυνομία και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα που άσκησε δίωξη στον 37χρονο για κατάχρηση ατόμου ανικάνου προς αντίσταση και για απλή συνέργεια στη 53χρονη.

«Είμαι αθώος…»

«Πρέπει να με υποβάλλεται σε κάθε δυνατή εξέταση , να δείτε κάθε πτυχή από τις κάμερες. Είναι όλα στην φαντασία του παιδιού», είπε στην απολογία του ο 37χρονος. Παράλληλα, ρωτήθηκε εάν τον ελκύει το ίδιο φύλο και απάντησε αρνητικά λέγοντας πως ποτέ δεν τον έλκυε ενώ έχει σύντροφο.

Χθες, οδηγήθηκε στον ανακριτή και η συνάδελφος του 37χρονου που τον υπερασπίστηκε στην κατάθεσή της λέγοντας πως δεν συνέβη τίποτα, αφέθηκε ελεύθερη.

Τον 37χρονο υπερασπίζεται δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη ο οποίος ανέφερε στο gegonota.news, πως με τον συγκεκριμένο χοροδιδάσκαλο γνωρίζονται 20 χρόνια, του έχουν εμπιστευτεί εκατοντάδες άνθρωποι μεταξύ των οποίων και ο ίδιος τα παιδιά τους και ουδέποτε έχει δώσει κανένα δικαίωμα.

«Τον γνωρίζουμε 20 χρόνια. Δεν είναι δυνατόν να μην είχαμε καταλάβει τίποτα δυο δεκαετίες. Δεν είμαστε ανόητοι να εμπιστευόμασταν τα παιδιά μας», δήλωσε ο δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης

EΛ.ΑΣ: Μπαράζ ελέγχων σε 37 αθλητικούς συνδέσμους

Ακρόπολη: «Κόφτη» στους 20.000 επισκέπτες ημερησίως βάζει η Μενδώνη

Φωτιά λόγω κεραυνού στην περιοχή Άσπρα Σπίτια στην Αρχαία Ολυμπία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:21