search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:09
MENU CLOSE

Καίτη Γαρμπή: «Η σιωπή μας αυτές τις μέρες επιβάλλεται»

10.09.2023 08:27
kaiti_garbi

Την απόφασή της να ακυρώσει τις συναυλίες της στην Κρήτη ανακοίνωσε χθες 8/9 η Καίτη Γαρμπή μετά το τραγικό συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραία αλλά και την κακοκαιρία Daniel που «βύθισε» δεκάδες χωριά στη Θεσσαλία.

Τα σχόλια που έλαβε η τραγουδίστρια μετά την ανακοίνωση της απόφασής της ήταν πολλά, για τον λόγο αυτό, η ίδια, μέσω νέας ανάρτησης θέλησε να τονίσει πως σε τέτοιες περιπτώσεις «η σιωπή επιβάλλεται» και πως αυτού του είδους το «χειροκρότημα» μόνο αμηχανία της φέρνει.

«Κάθε φορά που κάνω μια ανάρτηση τα σχόλια είναι ως επί το πλείστον κολακευτικά, υποστηρικτικά και παίρνω και τα εύσημα. Όταν μιλάμε για τα αυτονόητα, για το ηθικό και το ανθρώπινο σε καταστάσεις σαν αυτές που ζούμε τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας, ειλικρινά νιώθω άβολα με το “χειροκρότημα”», έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Φοίβος Δεληβοριάς: «Κωπηλατώντας κι εγώ στα νερά της απελπισίας και του θυμού»

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Φήμες πως ετοιμάζονται για γάμο

Ρόμπιν Θικ: Δημόσιο επεισόδιο με την σύντροφό του ενώ ήταν μεθυσμένος – «Είναι γαμ***να ντροπιαστικό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31