search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 17:50
MENU CLOSE

Νέο ηχητικό – Καπετάνιος Blue Horizon για Αντώνη: «Τι έγινε; Πάτε καλά ρε;»

10.09.2023 10:50
blue

Nέα στοιχεία για όλα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου 2023 μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η κρητική ιστοσελίδα cretalive.gr έφερε στη δημοσιότητα συνομιλίες από το σύστημα καταγραφής (VDR) στη γέφυρα του Blue Horizon. Ο καπετάνιος που βρίσκεται στη διαδικασία του απόπλου, ξαφνικά ακούγεται να ρωτάει: «Τι έγινε;».

Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα αρχίζει να φωνάζει εκνευρισμένος: «Πάτε καλά ρε; Ρε πάτε καλά;». Στην συνέχεια ακούγεται να λέει: «Αργά. Αργά». Κάποιος του λέει κάτι μέσω ενδοεπικοινωνίας και ο πλοίαρχος απαντά: «το βλέπω, το είδα».

Αμέσως μετά δίνει οδηγία: «πολύ αργά», ζητά να καλέσουν το Traffic στο κανάλι VHF 13 και στην συνέχεια ακούγεται να ρωτάει: «έλα τι έγινε; Για πες μου. Τι έγινε;».

Ακούγεται στο βάθος μία φωνή να του λέει ότι κάποιος έπεσε στη θάλασσα και ο καπετάνιος ρωτάει: «ποιος έπεσε στη θάλασσα;».

Σε άλλο σημείο, ο πλοίαρχος ακούγεται να λέει: «Επιπλέει-επιπλέει» και μέλος του πληρώματος απαντά: «επιπλέει στον ντόκο που φύγαμε εμείς». Και τότε ο πλοίαρχος ρωτά τον ύπαρχο: «Ρε μ@@@@@ πώς έπεσε;»

Από την ενδοσυνεννόηση του απαντούν: «Πήγε να ανέβει» και ο πλοίαρχος: «Έπεσε επιβάτης στη θάλασσα; Τι έγινε;».

Διαβάστε επίσης:

Blue Horizon: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Κακοκαιρία Daniel: Μαζική συμμετοχή εθελοντών στη Λάρισα για βοήθεια στους πληγέντες

Σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο οχήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 17:47