search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 08:58
MENU CLOSE

Φαρ Ουέστ η Λούτσα: Αιματοκύλισμα με 6 νεκρούς σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Πώς έγινε το μακελειό (Photos/Video)

11.09.2023 18:57
loutsa-1-new

Φαρ ουέστ έγινε το απόγευμα της Δευτέρας κεντρικός δρόμος στη Λούτσα όταν βγήκαν τα όπλα και οι πυροβολισμοί έπεφταν βροχή. Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία.

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως στην Λούτσα, όταν άγνωστοι γάζωσαν με 25 σφαίρες ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα, όλοι αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Αρτέμιδας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σε συνάντηση δυο συμμοριών.

Οι πέντε βρέθηκαν εντός ενός οχήματος και ο ένας εκτός του αυτοκινήτου το οποίο φέρεται να έχει γερμανικές πινακίδες, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά και οι 6 έφεραν τραύμα από εννιάρι πιστόλι.

Όπως όλα δείχνουν, όταν συναντήθηκαν οι δυο συμμορίες άρχισε η ανταλλαγή πυροβολισμών, με τον οδηγό να τρέχει, αλλά να μην προλαβαίνει να μπει στο αυτοκίνητο. 

Ο 6ος ο οποίος βρέθηκε εκτός του ΙΧ εικάζεται από την ΕΛΑΣ πως πρόκειται για επιβαίνοντα  του οχήματος ο οποίος πρόλαβε να βγει αλλά όχι και να γλιτώσει από τις σφαίρες. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και το ΕΚΑΒ με κινητή μονάδα με διασώστες και γιατρό, ο οποίος επιβεβαίωσε πως οι άνθρωποι που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς έχουν χάσει τη ζωή τους.

Η αστυνομία αναζητά μία μοτοσυκλέτα κι ένα μαύρο όχημα, με το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν διαφύγει οι δράστες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν 25 κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξε η πλατφόρμα arogi.gov.gr για Μαγνησία, Τρίκαλα, Καρδίτσα – Πόσα χρήματα παίρνουν επιχειρήσεις και κτηνοτρόφοι

Kακοκαιρία Daniel: Διώχνουν τους πληγέντες από τα ξενοδοχεία – Αδιανόητες καταγγελίες

Αντώνης Καργιώτης: Είχαμε ειδοποιήσει το Λιμενικό να τον προσέχουν καταγγέλλει ψυχίατρος – ο μισαναπηρισμός οδήγησε στη δολοφονία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 08:57