search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:38
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Σκάνδαλο με Δημοκρατική υποψήφια μετά τις αποκαλύψεις για το live sex σε πορνογραφικό site – «Ρίχνουν λάσπη»

13.09.2023 13:29
Untitled design (4)

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με την υποψήφια για την Βουλή των Αντιπροσώπων της Βιρτζίνια, Σουζάνα Γκίμπσον, η οποία κατηγορεί τους πολιτικούς της αντιπάλους ότι την πολεμάνε χρησιμοποιώντας βρώμικα μέσα, μετά την κυκλοφορία βίντεο που τη δείχνουν να επιδίδεται με τον σύζυγό της σε σεξουαλικές πράξεις online με αντάλλαγμα χρήματα.

Η 40χρονη μητέρα δύο παιδιών, που «κατεβαίνει» στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση ως υποψήφια των Δημοκρατικών στην 57η Περιφέρεια της Βιρτζίνια υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα της «χειρότερης μορφής λασπολογίας» και μιλά για «παραβίαση της ιδιωτικότητάς της που αποσκοπεί στον εξευτελισμό της».

Η Washington Post αποκάλυψε πως την περασμένη Δευτέρα, η Γκίμπσον παρείχε live webcom show με συμπρωταγωνιστή τον σύζυγό της στην πορνογραφική πλατφόρμα streaming Chaturbate, όπου διατηρούσε λογαριασμό με το ψευδώνυμο «hotwifeexperience».

«Οι πολιτικοί μου αντίπαλοι και οι Ρεπουμπλικανοί σύμμαχοί τους απέδειξαν ότι είναι πρόθυμοι να διαπράξουν ακόμα και σεξουαλικό έγκλημα για να επιτεθούν σε εμένα και την οικογένειά μου. Είναι ικανοί για τα πάντα προκειμένου να καταπνίξουν τη φωνή των γυναικών που μιλούν δημόσια», υποστήριξε η Γκίμπσον μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNN, την ώρα που ο δικηγόρος της καταγγέλλει παραβίαση της νομοθεσίας της πολιτείας κατά του revenge porn.

«Ο αντίπαλός μου και οι σύμμαχοί του ξέρουν ότι οι πολίτες αυτής της περιφέρειας είναι στο πλευρό μας στα σοβαρά ζητήματα, γι’ αυτό και έχουν ξεπέσει στις χειρότερες μορφές λασπολογίας», συμπλήρωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών, τονίζοντας ότι δεν θα σταματήσει να μάχεται για την κοινότητα όπου ανήκει.

Ο Ντέιβιντ Όουεν, επιχειρηματίας και συνυποψήφιός της στην 57η Περιφέρεια με τους Ρeπουμπλικανούς είπε πως έμαθε για το βίντεο τη Δευτέρα, «όπως όλος ο κόσμος». «Είμαι σίγουρος πως αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος για τη Σουζάνα και την οικογένειά της, εγώ όμως παραμένω εστιασμένος στην προεκλογική μου εκστρατεία», δήλωσε στη New York Post.

Tα βίντεο της Γκίμπσον δημοσιεύτηκαν σε αρχείο ανοιχτής πρόσβασης στο website Recurbate τον Σεπτέμβριο του 2022, αφού η Γκίμπσον ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της.

Σύμφωνα με τη New York Post, η 40χρονη που έχει σπουδάσει νοσηλευτική ζητούσε «φιλοδωρήματα» από τους 5.770 followers της στην πλατφόρμα Chaturbate ως αντάλλαγμα για συγκεκριμένες ερωτικές πράξεις που θα πραγματοποιούσε με τον σύζυγό της σε «ιδιωτικά» live show. H Γκίμπσον έλεγε μάλιστα στους φαν της ότι «συγκεντρώνει χρήματα για καλό σκοπό».

Ο Ντάνιελ Π. Γουότκινς, δικηγόρος της Γκίμπσον, δήλωσε ότι η ομάδα του συνεργάζεται με τις ομοσπονδιακές και τοπικές υπηρεσίες ώστε να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει και να προστατευθούν τα δικαιώματα της πελάτισσάς του, που έπεσε θύμα εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Βιετνάμ: Αναφορές για τουλάχιστον 30 νεκρούς από φωτιά σε πολυκατοικία – Παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Όλεθρος στη Λιβύη – Πάνω από 5.000 νεκροί και 10.000 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες (photos/video)

Γερμανία: Πλημμύρισε κεντρικός αυτοκινητόδρομος από τις νεροποντές (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58