search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:40
MENU CLOSE

Σκάι: «Χλιαρή» τηλεθέαση για την πρωινή ψυχαγωγική ενότητα του σταθμού παρά την αλλαγή ώρας και τίτλου

13.09.2023 15:48
skorda

Τα πρώτα κρας τεστ στην πρωινή ενημερωτική- ψυχαγωγική ζώνη των καναλιών αποτελούν ένδειξη για τη συνέχεια αν και οι εκπομπές- με κατατεθειμένο δείγμα γραφής από προηγούμενες σεζόν- έχουν διαμορφώσει προτιμήσεις. Εν τούτοις ζάπινγκ γίνεται.

Στα πρώτα 24ωρα της νέας σεζόν η υποδοχή που επιφύλαξε το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή «Fay’s time» του Σκάι εκτιμάται μάλλον ικανοποιητική, δεδομένου ότι στη ζώνη της «πιάνει» προς το παρόν το ημερήσιο μερίδιο του σταθμού, όμως παρά την αλλαγή τίτλου και ώρας, ενδεχομένως να είναι «χλιαρή», όπως φαίνεται και στα δεδομένα τηλεθέασης της Nielsen με τις αποδόσεις του καναλιού των δύο προηγούμενων ημερών.

Ωστόσο τα πράγματα στην τηλεόραση θέλουν το χρόνο τους για να αναπτύξουν τις δυναμικές τους όμως πρέπει να συνεκτιμάται και η λαϊκή σοφία σύμφωνα με την οποία «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».

Διαβάστε επίσης:

«Η Γη της Ελιάς»: Επιστρέφει η σειρά του Mega – Πότε κάνει πρεμιέρα (Video)

«Emily in Paris»: Ο Λάκης Γαβαλάς θα παίξει στη δημοφιλή σειρά του Netflix (Video)

Ο Κλιντ Ίστγουντ στο Τρίτο πρόγραμμα και την εκπομπή «Intercity»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:39