search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:17
MENU CLOSE

Διονύσης Ατζαράκης: «Πεθαίνοντας στην Ελλάδα» – Το συγκλονιστικό, viral video με αφορμή τη δολοφονία Καργιώτη

14.09.2023 09:34
atzarakis_video_new

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που συνοψίζει την ελληνική πραγματικότητα των τελευταίων -πολλών- ετών ανέβασε στα social media ο stand up comedian, Διονύσης Ατζαράκης.

Ο γνωστός κωμικός καλείται να απαντήσει στην ερώτηση του Youtuber Vibrator, «πράγματα από τα οποία κινδυνεύεις να πεθάνεις στην Ελλάδα» με «ανταμοιβή» ένα ευρώ για κάθε σωστή απάντηση.

Με αναφορές στις φωτιές, τις πλημμύρες από την κακοκαιρία Daniel και όχι μόνο, τις γυναικοκτονίες, τα Τέμπη, τα ρατσιστικά εγκλήματα, τη φονική παράσυρση του Ιάσονα έξω από τη Βουλή, το Μάτι, την πρόσφατη πτώση του Canadair, τις δολοφονίες Καμπανού και Κατσούρη, τον θάνατο του Θανάση Καναούτη, τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, την υπόθεση Γιακουμάκη, την κακοποίηση ζώων και τόσα αλλά ο Διονύσης Ατζαράκης απαντά σχεδόν απνευστί μέσα σε ένα συγκλονιστικό λεπτό:

«Φωτιές, πλημμύρες, χιόνια, πανδημίες, πλοία, τρένα, λεωφορεία, αεροπλάνα, αν είσαι άπιστη γυναίκα, αν είσαι πιστή γυναίκα, αν είσαι γυναίκα γενικά, αν είσαι άντρας που θέλει να γίνει γυναίκα, αν είσαι παράνομος ή νόμιμος μετανάστης, αν μοιάζεις με μετανάστη, αν έκανες πολλά μπάνια το καλοκαίρι και είσαι σκουρόχρωμος, αν έκανες μπάνια στη Ρόδο, στην Εύβοια, στην Αλεξανδρούπολη. Στο μετρό του Ευαγγελισμού, στο μπαλκόνι σου στην Καρδίτσα, στο Μάτι, αν είσαι σε σαράβαλο αεροπλάνο και πας να σβήσεις τις φωτιές, αν υποστηρίζεις τη λάθος ομάδα, τη σωστή ομάδα, αν περνάς έξω από το γήπεδο όταν παίζει μια ομάδα. Όταν περνάς χειμώνα από την Αττική Οδό ή καλοκαίρι σε οποιαδήποτε οδό χωρίς να έχεις στο αμάξι τρόφιμα, νερό και ηλεκτρολύτες. Αν μπαίνεις σε λεωφορείο χωρίς εισιτήριο. Αν πας σε πορεία, αν πας και πέσεις σε σφαίρα αστυνομικού που εξοστρακίστηκε, όταν περνάς με μηχανάκι έξω από το πάρκινγκ της Βουλής, πας στο Πανεπιστήμιο και τρως bullying… Α και τα ζώα, αν είσαι αδέσποτο, ζώο του δάσους, γάτα σε ταβέρνα, γαϊδουράκι σε νησί, άλογο άμαξας…».

Ο χρόνος τελειώνει και ο Διονύσης Ατζαράκης σχολιάζει «ααα δεν πρόλαβα να πω για τους φασίστες», ενώ μαθαίνει ότι κέρδισε 36 ευρώ, «όσο και το εισιτήριο που πλήρωσε για Κρήτη».

Δεν παίρνει τα χρήματα γιατί βιάζεται να μπει στο πλοίο και στην αποστροφή του Vibrator «με προσοχή, ε» απαντάει με φόντο τον ανοιχτό καταπέλτη, παραπέμποντας ευθέως στη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη: «Ναι μωρέ, τι μπορεί να πάει στραβά;»

Δείτε το συγκλονιστικό σκετς:

Διαβάστε επίσης:

Blue Horizon: Το μαύρο κουτί «καίει» τον πλοίαρχο – Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα του συνομιλητή του

Κώστας Αγοραστός: Βίντεο από τη «θερμή» υποδοχή των κατοίκων του Παλαμά – «Κ@λόπαιδο!»

Ιωάννινα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική για τον θάνατο της 20χρονης – Εισήχθη με αμυγδαλίτιδα και πέθανε από ανακοπή (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:05