search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:32
MENU CLOSE

Εύα Καϊλή: Επανεμφανίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο μετά το QatarGate (photos)

14.09.2023 10:47
eva_parliament

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή σε επίσημο θεσμικό όργανο, μετά την προσωρινή φυλάκισή της για το σκάνδαλο Qatargate.

Η Εύα Καϊλή βρέθηκε χθες στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, για να παρακολουθήσει την ομιλία της εξόριστης αρχηγού της Λευκορωσικής αντιπολίτευσης Σβιτλάνα Τσικχανούσκαγια.

Σημειώνεται ότι η Εύα Καϊλή έχει παυθεί από αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου μετά την σύλληψή της, ενώ μετά από μήνες προφυλάκισης σε φυλακή των Βρυξελλών, αφέθηκε πρώτα ελεύθερη με «βραχιολάκι» και μετά από περίπου ένα μήνα της επετράπη να το αφαιρέσει.

Η ίδια δηλώνει πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά «με καθαρό πρόσωπο».

«Μου λείπει πάρα πολύ η πατρίδα μου, θέλω να έρθω όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά θέλω πρώτα να έχω αποτινάξει το στίγμα της κατηγορίας που αντιμετωπίζω, είτε με αθωωτική απόφαση της δικαιοσύνης, και αν αυτή αργεί, με την δημόσια ανάδειξη των στοιχείων που γκρεμίζουν το κατηγορητήριο», ειχε δηλώσει η ίδια μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Διαβάστε επίσης:

Μπελέρης: Στα Τίρανα ο Γιάννης Οικονόμου – Θα δει τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας

Νέα Δημοκρατία: Η πρώτη συνάντηση Στυλιανίδη – Ποιον είδε ο νέος Υπουργός Ναυτιλίας (photo)

Η Θεσσαλία πνίγεται και οι υπουργοί τρέχουν σε συνέδρια για business με… φυσικές καταστροφές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07