search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:46
MENU CLOSE

Μπελέρης: Στα Τίρανα ο Γιάννης Οικονόμου – Θα δει τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας

14.09.2023 06:28
giannis_oikonomou_new

Στα Τίρανα θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου.

Ο υπουργός θα συμμετάσχει στις εργασίες της Διάσκεψης που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Διαδικασίας του Βερολίνου (Berlin Process). Στη Διάσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Τίρανα, θα συμμετάσχουν υπουργοί Εσωτερικών των κρατών μελών της διαδικασίας, καθώς και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιοχάνες Λούχνερ.

Μετά τη συνάντηση και συγκεκριμένα μεθαύριο Παρασκευή ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου θα επισκεφθεί τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη. Στις συναντήσεις που θα έχει ο κ. Οικονόμου θα έχει την ευκαιρία να θέσει από κοντά το ζήτημα της προφυλάκισης και παρεμπόδισης του δημάρχου Χειμάρρας να ορκιστεί και να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, ο κ. Οικονόμου θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις το πρωί της Πέμπτης με τον Αλβανό υπουργό Εσωτερικών Tauland Balla καθώς επίσης και με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, κ.κ. Αναστάσιο.

Διαβάστε επίσης:

Ανησυχία για τη δημόσια υγεία, καταστροφή στην κτηνοτροφία – Οι προτεραιότητες για τη Θεσσαλία

Πολάκης για Τσακαλώτο: Δεν έχει απολύτως καμία εξουσιοδότηση να ζητά συγγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ

Αχτσιόγλου: Με Νάσο Ηλιόπουλο, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, Διάνα Βουτυράκου, Αριστείδη Μπαλτά η κεντρική εκδήλωση την Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:46