search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:29
MENU CLOSE

Οι ιστοσελίδες με τις υψηλότερες επισκεψιμότητες παγκοσμίως

14.09.2023 11:15
MEDIA

CNN.com, dailymail.co.uk, theguardian.com, bbc.co.uk, foxnews.com είναι ιστοσελίδες οργανισμών Ενημέρωσης οι οποίες συγκαταλέγονται στην δεκάδα με τις υψηλότερες επισκεψιμότητα στον κόσμο, μέσα σε ένα 12άμηνο (Αύγουστο 2022- Αύγουστο 2023)..

Στην πρώτη θέση της κατάταξης των σάιτ είναι εκείνο του CNN και έπεται αυτό της Daily mail. Είναι μάλιστα οι δύο ιστότοποι του παγκόσμιο Top 10 οι οποίοι παρουσίασαν αύξηση στην επισκεψιμότητά τους σε διάστημα 12άμηνου.

Οι επισκέψεις στην ιστοσελίδα του CNN αυξήθηκαν κατά 6% σε ετήσια βάση φθάνοντας τα 703,3 εκατ., σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας ψηφιακών δεδομένων Similarwed. Επίσης αύξηση, αλλά κατά 3% αυξήθηκαν οι επισκέψεις στο dailymail.co.uk φθάνοντας τα 427,7 εκατομμύρια.

Τα σάιτ των δύο ειδησεογραφικών οργανισμών σημείωσαν επίσης αύξηση για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, τον Αύγουστο, παρατηρεί ο ειδησεογραφικός οργανισμός- παρατηρητήριο των ΜΜΕ διεθνώς Press Gazette.

Οι υπόλοιποι από τους μεγαλύτερους αγγλόφωνους ειδησεογραφικούς ιστότοπους παγκοσμίως, με βάση τον αριθμό επισκέψεων, κατέγραψαν μείωση σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2022. Η μεγαλύτερη πτώση καταγράφηκε στο Google News (είχε 407,7 εκατ. επισκέψεις, μειωμένες κατά 17% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα) και η επόμενη σε μέγεθος ήταν αυτή της ιστοσελίδας του αμερικανικού καλωδιακού δικτύου Fox news (290 εκατ. επισκέψεις, μείωση 9%).

Η ιστοσελίδα της βρετανικής The Guardian συνδιαμορφώνει την τριάδα των ιστοσελίδων με τις κορυφαίες επισκεψιμότητα, αν και το σάιτ από Αύγουστο σε Αύγουστο εμφάνισε κάμψη 1%, που ήταν και το μικρότερο αρνητικό, μαζί με εκείνο του finance.yahoo.com, στην οκτάδα των σάιτ με υψηλή επισκεψιμότητα μεν αλλά με απώλειες.

Εν τω μεταξύ το AP News, το σάιτ δηλαδή του Associated Press, ήταν ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος ειδησεογραφικός ιστότοπος τον Αύγουστο (97,9 εκατομμύρια επισκέψεις, αύξηση 51%). «Έκοψε» το δρόμο προς την κορυφή για το σάιτ του καλωδιακού ειδησεογραφικού CBS News η επισκεψιμότητα του οποίου κάνει ράλι το τελευταίο διάστημα. Οι επισκέψεις στο σάιτ του καναλιού αυξήθηκαν κατά 49% . Πρόσθεσε δηλαδή 77,5 εκατομμύρια επισκέπτες.

Δυο ειδησεογραφικά- οικονομικά σάιτ της Ινδίας, τα livemint.com και timesofindia.com, συγκαταλέγονται στα ραγδαία αναπτυσσόμενα σάιτ του κόσμου, σύμφωνα με την Similarweb. Με αύξηση επισκεψιμότητα 58,6 εκατομμύρια (μεταβολή 41%) και 210,3 εκατομμύρια (αύξηση κατά 40%), αντιστοίχως.

Διαβάστε επίσης:

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

Τηλεθέαση εκπομπών: Στην «κορυφή» ξανά η σειρά «Στο παρά πέντε» (πίνακας)

Τηλεθέαση: Υπόθεση για δύο το ένα τέταρτο από την πίτα των καναλιών (πίνακας)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:29