search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:22
MENU CLOSE

To reunion των εμβληματικών super models των 90’s για τη Vogue (Video)

15.09.2023 18:11
cover

Σίντι Κρόφορντ, Κρίστι Τέρλινγκτον, Λίντα Εβαντζελίστα και Ναόμι Κάμπελ, τα εμβληματικά σούπερ μόντελ της δεκαετίας του ’90 — ενώθηκαν ξανά στην εκδήλωση της Vogue World της Πέμπτης στο Λονδίνο, ξεκινώντας με στυλ την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Για να κλείσει η παράσταση, η τετράδα ένωσε τα χέρια στη σκηνή πριν κάνει έναν γύρο γύρω από το Theatre Royal Drury Lane, ενώ η Άνι Λένοξ ερμήνευσε μια διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού Sweet Dreams.

Η Κάμπελ φορούσε ένα φόρεμα σε πράσινο του δάσους με κοψίματα, ενώ οι Κρόφορντ, Τέρλινγκτον και Εβατζελίστα επέλεξαν μεταλλικές αποχρώσεις για τα φορέματά τους. Μετά τον γύρο τους – με έντονο χειροκρότημα – τους υποδέχτηκαν ξανά στη σκηνή με μπουκέτα με κόκκινα τριαντάφυλλα και ζητωκραυγές.

Η παρουσία των μοντέλων στην εκδήλωση έρχεται μετά την εμφάνισή τους στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου της Vogue.

Οι τέσσερις θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ στο Apple TV+ με τίτλο The Super Models, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Σε ένα δελτίο τύπου, η πλατφόρμα υπόσχεται να δώσει στο κοινό «άνευ προηγουμένου πρόσβαση» στα μοντέλα. Οι θεατές θα πάνε «πίσω από την κάμερα και πέρα ​​από την πασαρέλα» για να δουν πώς «κυριάρχησαν στον κόσμο της ελίτ του μόντελινγκ.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με τη διαρροή για τη βάπτιση του γιου της από καλεσμένη: «Μη σώσει κι έρθει»

Σακίρα: Εντυπωσίασε το χορευτικό της με τα μαχαίρια – Δείτε το βίντεο

Μιμή Ντενίση για την κόρη της: «Προσπάθησε πολύ να χάσει κιλά – Είχε βιώσει bullying» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:03