search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:32
MENU CLOSE

Champions League: Μαχαιρώθηκε οπαδός της Νιούκαστλ στο Μιλάνο – Σκληρές εικόνες

19.09.2023 16:09
newcastle_fan
AP

Η Νιούκαστλ αγωνίζεται μετά από 21 χρόνια στους ομίλους του Champions League. Ο αγώνας της στην έδρα της Μίλαν, όμως, για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, αμαυρώθηκε από το μαχαίρωμα ενός οπαδού της.

Χιλιάδες οπαδοί τη Νιούκαστλ βρίσκονται στο Μιλάνο, για την αποψινή αναμέτρηση της ομάδας στην έδρα της Μίλαν, για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League (19/09, 19.45).

Αναφορές για την επίθεση κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τις οποίες μια ομάδα υποστηρικτών των «Magpies» κατευθυνόταν πίσω στο ξενοδοχείο τους, από μια περιοχή όπου είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί προτού τους επιτεθούν από πίσω με μαχαίρια.

Πιο συγκεκριμένα, τα πράγματα, ξέφυγαν το βράδυ της Δευτέρας (18.09). Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ένας 57χρονος φίλος της αγγλικής ομάδας δέχτηκε επίθεση από περίπου 8 άτομα. Μάλιστα, τη στιγμή που ήταν πεσμένος στο έδαφος δέχτηκε μαχαιριές στην πλάτη και τα χέρια.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και ο οπαδός της Νιούκαστλ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ως σταθερή, ενώ η οικογένειά του πηγαίνει στο Μιλάνο για να βρεθεί στο πλευρό του.

Στις φωτογραφίες στα social media ο οπαδός φαίνεται πως είναι ξαπλωμένος στον δρόμο και να αιμορραγεί, ενώ σε μια άλλη δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

Ο δημοσιογράφος Τσάρλι Μπένετ ανέφερε πως μαζί με άλλους δύο Άγγλους βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Λιβύη: Οι αρχές της ανατολικής Λιβύης ζητούν από τους δημοσιογράφους να φύγουν από τη Ντέρνα (video)

Ερντογάν: Τι είπε στο αμερικανικό PBS – «Εμείς είμαστε φίλοι με την Ελλάδα για δεκαετίες» (video)

Παναθηναϊκός: Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ με πινελιές από… Ακρόπολη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:32