search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:43
MENU CLOSE

Γαλλία: Μήνυση από τους γονείς της Ελληνίδας που πέθανε από αλλαντίαση – Εξιτήριο παίρνει ο σύζυγός της

19.09.2023 12:29
winebar_boreaux

Έναν αδιανόητο Γολγοθά πέρασε η άτυχη 32χρονη Ελληνίδα που προσβλήθηκε από αλλαντίαση στο Μπορντό της Γαλλίας και τελικά έφυγε από τη ζωή μετά από τέσσερις ημέρες.

Οι γονείς της 32χρονης Μαρίας, έχουν καταθέσει μήνυση, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Παρίσι Θωμαΐδα Παπαϊωάννου.

Πρόκειται για τη δεύτερη μήνυση μετά την ιατροδικαστική έρευνα που διεξάγεται αυτή τη στιγμή από την εισαγγελία του Μπορντό και εκεί κατατέθηκε και η μήνυση της οικογένειας της Ελληνίδας.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας θα εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα για να μάθουν τι συνέβη στο παιδί τους. Η έρευνα των αρχών είναι διπλή.

Το πρώτο σκέλος είναι υγειονομικό και αφορά στο εστιατόριο και για το περιβοήτο δοχείο με τις μολυσμένες σαρδέλες.

Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Ελληνίδα φαίνεται να πήγε σε τουλάχιστον δύο νοσοκομεία, το ένα στο Μπορντό και το άλλο στο Παρίσι, από όπου πήρε εξιτήριο χωρίς να της διαγνωστεί η αλλαντίαση.

Η 32χρονη πέθανε στο σπίτι της στην περιοχή του Παρισιού και ο σύζυγός της εισήχθη στην εντατική και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Δεκαπέντε περίπου άτομα ήταν αυτά που κατανάλωσαν το δοχείο με σαρδέλες στο εστιατόριο – μπαρ στο κέντρο του Μπορντό.

Η 32χρονη πήγε σε νοσοκομείο στο Μπορντό και αμέσως μετά, όταν επέστρεψαν στο Παρίσι, τα συμπτώματα χειροτέρευσαν και πήγε σε ένα δεύτερο νοσοκομείο, πιθανότατα στο Παρίσι, όμως και από εκεί πήρε εξιτήριο γιατί όπως είπαν οι γιατροί δεν παρουσίαζε τα τυπικά συμπτώματα της αλλαντίασης.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Νεκρά τέσσερα μέλη του PKK σε επιχείρηση στο Ντιγιάρμπακιρ

Μπίλι Μίλερ: «Έφυγε» σε ηλικία 43 ετών ο ηθοποιός

Ουκρανία: Εκρήξεις στην πόλη Λβιβ από νυχτερινή ρωσική αεροπορική επιδρομή -Ένας τραυματίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:42