search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:48
MENU CLOSE

Ασφυξία η αιτία θανάτου της Ελληνίδας που έχασε τη ζωή της από αλλαντίαση

18.09.2023 20:40
wine bar

Η προσωρινή νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 32χρονης Ελληνίδας, η οποία πέθανε την περασμένη εβδομάδα μετά από αλλαντίαση, επιβεβαίωσε την ασφυξία ως αιτία θανάτου, αν και οι τοξικολογικές αναλύσεις βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά τον θάνατο μιας 32χρονης γυναίκας που δηλητηριάστηκε αφού έφαγε κονσέρβα σαρδέλας σε εστιατόριο του Μπορντό, η προσωρινή έκθεση νεκροψίας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος από ασφυξία μπορεί να οφείλεται σε δηλητηρίαση με αλλαντικό οξύ, σύμφωνα με το BFMTV, το οποίο επικαλείται δικαστική πηγή.

Άνοιξε προανάκριση

Την ίδια ώρα, η εισαγγελία του Μπορντό αποφάσισε να κινήσει προκαταρκτική έρευνα την Παρασκευή για κατηγορίες για ακούσιας σωματικής βλάβης, της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, της διάθεσης στην αγορά τροφίμων επιβλαβών για την υγεία και της πώλησης αλλοιωμένων ή τοξικών τροφίμων.

Σύμφωνα με την πρόσφατη ενημέρωση από την Περιφερειακή Υπηρεσία Υγείας Nouvelle-Aquitaine την Παρασκευή, 15 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Γαλλία μετά από φαγητό σε αυτό το εστιατόριο. Μεταξύ αυτών, 11 νοσηλεύτηκαν, εκ των οποίων οι οκτώ στη Γαλλία. Έξι εξακολουθούν να νοσηλεύονται στην εντατική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μπορντό.

Οι πληγέντες είναι επτά διαφορετικών εθνικοτήτων: Αμερικανοί, Καναδοί, Γάλλοι, Ιρλανδοί, Έλληνες και Άγγλοι.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το φονικό τροχαίο στη Λιβύη: Όχημα μεγάλου κυβισμού με καύσιμα χτύπησε το λεωφορείο που επέβαινε η ελληνική αποστολή

«Καίει» η τιμή του πετρελαίου: Στα 95 δολάρια το βαρέλι – Ανησυχία για τον πληθωρισμό

Πόρος: Πώς καλύπτει το τουρκικό κρατικό κανάλι τη σύλληψη των δύο Τούρκων που κατηγορούνται για κατασκοπεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:47