search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:38
MENU CLOSE

Ουκρανία: Εκρήξεις στην πόλη Λβιβ από νυχτερινή ρωσική αεροπορική επιδρομή – Ένας τραυματίας

19.09.2023 07:01
ukraine new

Ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν τα ξημερώματα στην πόλη Λβιβ της δυτικής Ουκρανίας, όπου νωρίτερα ήχησαν σειρήνες για ρωσική αεροπορική επιδρομή.

Ο δήμαρχος του Λβιβ Αντρίι Σαντόβι και ο περιφερειάρχης Μαξίμ Κοζίτσκι απηύθυναν μέσω Telegram έκκληση στους κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια.

Οι πληροφορίες που μεταδίδουν ουκρανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) σε Λβιβ, Ιβάνο-Φρανκίσκ και Χμελνίτσκι.

Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, από τη ρωσική αεροπορική επίθεση τραυματίστηκε ένας άντρας, ενώ προκλήθηκε και μία μεγάλη πυρκαγιά σε μία βιομηχανική αποθήκη.

«Μία γυναίκα και ένας άντρας εντοπίστηκαν κάτω από τα χαλάσματα στην Λβιβ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα δεν είχε τραυματιστεί, ενώ η κατάσταση του άντρα είναι σοβαρή», ανέφερε στο Telegram ο περιφερειάρχης Μαξίμ Κοζίτσκι.

Διαβάστε επίσης

HΠΑ: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του F-35 που αναζητούσαν επί σχεδόν 24 ώρες οι αρχές

Λιβύη: Και η ΕΥΠ στις έρευνες για το δυστύχημα με τους πέντε νεκρούς Έλληνες – Σοκάρουν οι μαρτυρίες επιζώντων

ΗΠΑ: Αθώος δηλώνει ο γιος του «Ελ Τσάπο» για τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:37