search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:07
MENU CLOSE

Οικονόμου: Προτεραιότητα η επέκταση του φράχτη στον Έβρο – Αυστηρή αλλά δίκαιη η μεταναστευτική μας πολιτική

20.09.2023 13:31
FRAXTIS_EVROS

Της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνσησης, την οποία χαρακτήρισε «αυστηρή αλλά απολύτως δίκαιη», υπεραμύνθηκε ο Γιάννης Οικονόμου που δήλωσε επίσης ότι η επέκταση του φράχτη στον Έβρο αποτελεί προτεραιότητα.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη,είχε την Τρίτη (19/9) σύσκεψη με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και στελέχη των εταιρειών που κατασκευάζουν την επέκταση του φράχτη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου -αφότου θα έχουν ολοκληρωθεί οι χωματουργικές εργασίες και εφόσον επιτρέπεται με βάση την κατάσταση του εδάφους- αναμένεται να ξεκινήσουν τα μηχανήματα και τα συνεργεία την εκτέλεση των εργασιών.

Ο Γιάννης Οικονόμου σε δήλωσή του τόνισε: «Ο φράχτης και η επέκτασή του αποτελούν προτεραιότητα για την ελληνική κυβέρνηση, η οποία εφαρμόζει μια αυστηρή, αλλά απολύτως δίκαιη μεταναστευτική πολιτική. Στη σύσκεψη με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και με στελέχη των κατασκευαστριών εταιριών, έλαβα την ενημέρωση ότι η κατασκευή κυλά βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί. Ο φράχτης αποτελεί σημαντικό εργαλείο που συμβάλλει ουσιαστικά στη φύλαξη των συνόρων μας και στην προσπάθεια αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης και των δικτύων των λαθροδιακινητών».

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ακρίτα: Απαντά στα περί «κωλοτούμπας» και καταδικάζει τις «προβοκατόρικες πρακτικές» εναντίον της Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Ερντογάν: «Απόλυτα καταδικαστέες – Υπονομεύουν το θετικό κλίμα των ελληνοτουρκικών συνομιλιών»

Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2023: Τι αλλάζει στις κάλπες του Οκτωβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42