search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:19
MENU CLOSE

Ρέθυμνο: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή μέσα στο σχολείο – «Σκότωσέ τον», σοκάρει το βίντεο (Video)

20.09.2023 13:53
mathitis-new

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέσα στο σχολείο έπεσε ένας 13χρονος μαθητής στο Ρέθυμνο. Τα πλάνα από το σχετικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου σοκάρουν.

Πρόκειται για πλάνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ όπου βλέπουμε το ανήλικο αγόρι να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι από τα χέρια και τα πόδια ενός άλλου παιδιού.

Σύμφωνα με την θεία του 13χρονου, το άγριο περιστατικό σημειώθηκε «μέσα στο σχολείο, όχι σε ώρα που έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα. Δεν υπάρχει επιτηρητής καθηγητής».

«Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός, είναι και το άγριο μίσος. Ένας ακούγεται να λέει “σκότωσέ τον”» πρόσθεσε, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει και δεύτερο βίντεο με δεύτερο ξυλοδαρμό.

«Το βίντεο διέρρευσε από τον προπονητή του θύματος στο ποδόσφαιρο. Αυτός ήταν που το γνωστοποίησε στη μητέρα» εξήγησε, τονίζοντας ότι παρόλο που μίλησε στον Γυμνασιάρχη, εκείνος θέλησε να κρατήσει αποστάσεις.

«Μίλησα με τον γυμνασιάρχη και από τα λεγόμενά του το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν. Του είπα “ευτυχώς υπάρχει το βίντεο” και μου είπε “ευτυχώς για εσάς και όχι για εμάς» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ακρόπολη: Τουρίστρια «πιάστηκε στα πράσα» να κλέβει μάρμαρα – «Είχαν αποκολληθεί, δεν έκανα ζημιά»

Θεσσαλία: Κίνδυνος έξαρσης τροπικών λοιμογόνων ιών Ζίκα και Δάγκειου πυρετού – Τι μας λέει καθηγητής εντομολογίας

Θεσσαλία: «Τα σχολεία θα ξεκινήσουν μόνο όταν αποκατασταθεί πλήρως η προσβασιμότητα», λέει η Ζέτα Μακρή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:14