search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:58
MENU CLOSE

Στον Πειραιά επιστρέφει λόγω μηχανικού προβλήματος το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Ταλαιπωρία για 689 επιβάτες

21.09.2023 00:41
limani-new

Στο λιμάνι του Πειραιά επιστρέφει λόγω μηχανικού προβλήματος, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που είχε αναχωρήσει για τα Χανιά με 689 επιβάτες και 122 άτομα πλήρωμα.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα το πλοίο πρόκειται να επιθεωρηθεί και αφού λάβει πιστοποιητικό αξιοπλοΐας θα αναχωρήσει για την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου.

Πιο συγκεκριμένα, το πλοίο εμφάνισε βλάβη σε μία από τις 5 ηλεκτρομηχανές και, μέχρι να πάρουν το φορτίο οι άλλες μηχανές, εμφάνισε πτώση τάσης σε ορισμένες παροχές ρεύματος. 

Αντιμετώπισαν το πρόβλημα στα φίλτρα, και ενώ ταξίδευε προς τα Χανιά πήρε εντολή από το Λιμεναρχείο να επιστρέψει στον Πειραιά για επιθεώρηση και να πάρει ξανά άδεια απόπλου. Στο λιμάνι θα το επιθεωρήσει η ιταλική εταιρεία RINA.

Διαβάστε επίσης:

Σπάρτη: 45χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο ανιψιό του

Φθιώτιδα: Αρκούδα επιτέθηκε σε βοσκό στη Μακρακώμη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Πέμπτη – Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ, δεμένα τα πλοία, κανονικά οι πτήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06