search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:58
MENU CLOSE

Με τηλεθέαση αλα «Σασμό» το «Happy day» χάρισε την πρωτιά στον Alpha την Τετάρτη

21.09.2023 15:42
Alpha-new

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Happy day» του Alpha είχε την καλύτερη απόδοση, στο σύνολο του προγράμματος του σταθμού και συνέβαλε ώστε το κανάλι να αποσπάσει το μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα τηλεθέασης της χθεσινής ημέρας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Το Mega, το οποίο ήταν πρωτοπόρο από την αρχή της εβδομάδας, παρότι βελτίωσε την απόδοση του χθες σε σχέση με την Τρίτη, βρέθηκε στην δεύτερη θέση των τηλεπροτιμήσεων, με βάση τις μετρήσεις της Nielsen για τα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Τρίτη επιλογή των τηλεθεατών αποτέλεσε ο Σκάι, με ισχυρότερο πόλο έλξης τηλεθεατών το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, υψηλή απόδοση- για τα δεδομένα στου σταθμού- την πρωινή ζώνη και τη σειρά «Οι Πανθέοι»αλπηα στο prime time.

Τέταρτη επιλογή αναδείχτηκε ο ΑΝΤ1 και πέμπτη το Star. Το Open, έπειτα από το ράλι του καλοκαιριού και την ψήφο σημαντικής μερίδας τηλεθεατών στα «μεγάλα γεγονότα» του καλοκαιριού, περιορίστηκε στην έκτη θέση με τη σειρά «Έρωτας φυγάς» να αποτελεί «προπύργιο» τηλεθέασης.

Αν και με νέα προγράμματα στον «αέρα» η ΕΡΤ1 φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει στη συχνότητα της τηλεθεατές και χθες εμφάνισε υποχώρηση στο μερίδιο της.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Τα οικονομικά πεπραγμένα της εταιρείας ερευνά και η Οικονομική Αστυνομία

ΣΥΡΙΖΑ: Αμόκ από ΕΦΣΥΝ και φιλικά μέσα στο κόμμα κατά Κασσελάκη – Τον λένε «θείο από το Σικάγο», «μηδέν», «τενεκέ», «άδειο σακί»

Alter Ego Media: Βαριά «καμπάνα» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για παρεμπόδιση έρευνας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:57